General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ben anneme almakta kararlıyım bu telefonu.

recepimberat

Üye
Yok onu denemedim

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet yokmu yeni bilgiler

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ama laptop falan kullanmamki ben.anca oyun.yoksa ps3alcam ama oyunlari cok pahali

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu dağılmasın.

Ben telefonu inceleyemedim.Üstün körü bakabildim sadece.Tam test için birkaç saat kurcalamam lazım.

Ben bu telefondan iki tane alacağım ama merak ettiğim önemli konulardan birisi de mikrofon ve ahize ses düzeyi.Konuşmalarda ses nasıl geliyor ve nasıl gidiyor kalite olarak merak ediyorum.Telefonla görüşme yapan arkadaşlar bu konuda da bizlere bilgi verirse iyi olur.Eşim şimdiki telefonunu sesi az gelip-gidiyor diye tamire yolladı.Yeni aldığım telefonda da böyle sorun olsun istemiyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konu dağılmasın.

Ben telefonu inceleyemedim.Üstün körü bakabildim sadece.Tam test için birkaç saat kurcalamam lazım.

Ben bu telefondan iki tane alacağım ama merak ettiğim önemli konulardan birisi de mikrofon ve ahize ses düzeyi.Konuşmalarda ses nasıl geliyor ve nasıl gidiyor kalite olarak merak ediyorum.Telefonla görüşme yapan arkadaşlar bu konuda da bizlere bilgi verirse iyi olur.Eşim şimdiki telefonunu sesi az gelip-gidiyor diye tamire yolladı.Yeni aldığım telefonda da böyle sorun olsun istemiyorum.

Abi bekle biraz darty gold gibi yerlere gelecekmis zaten orda istedigin kadar biziklayip alirsin:)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
GM Discovery vs. Samsung GS3 (Real Racing 3)

[video=youtube;w5qA9v50oqo]http://www.youtube.com/watch?v=w5qA9v50oqo[/video]

- - - Eklendi - - -

Bu da kamera karşılaştırması (S3 ile)

[video=youtube;GBYWo4pNHRI]http://www.youtube.com/watch?v=GBYWo4pNHRI[/video]

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Gordugunuz gibi rr3te kasma yok ama yorumlarda titreme var denmis.eger varsa cok kotu

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaş benden once davranmıs kamera performansını bende koycaktım :D
kamera performansında ses düzeyleri gayet açık net mıkrofon sesi s3 ün üstünde ahize ise ortalama denir ama ortalamanın aşşağısında değil

Türe

Türe

Üye
Gordugunuz gibi rr3te kasma yok ama yorumlarda titreme var denmis.eger varsa cok kotu

Bazı videolarda kasıyo bazısında kasmıyor nedendir anlayamadım ama burada yağ gibi maşallah. (Ağaçlıklarda oluşan fps düşmelerini katmıyorum bu fiyattaki cihaz daha iyisini yapamaz.)

Afyon'a gelirse inceler aktarırım tecrübelerimi.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Bazı videolarda kasıyo bazısında kasmıyor nedendir anlayamadım ama burada yağ gibi maşallah. (Ağaçlıklarda oluşan fps düşmelerini katmıyorum bu fiyattaki cihaz daha iyisini yapamaz.)

Afyon'a gelirse inceler aktarırım tecrübelerimi.

O kasan videoda adam ekrani falan widgetla doldurmus.onun yaninda oyuna girerken rami falan temizlememistir falan bircok neden var gibi
Evet dedigi gibi bi agacliklarda bide aracin arkasindan duman toz falan cikinca kucuk fps dusmeleri oluyor.

Türe

Türe

Üye

O kasan videoda adam ekrani falan widgetla doldurmus.onun yaninda oyuna girerken rami falan temizlememistir falan bircok neden var gibi
Evet dedigi gibi bi agacliklarda bide aracin arkasindan duman toz falan cikinca kucuk fps dusmeleri oluyor.

Bunlar bahane olacaksa iş var hacı yalnız. :hmmm Oyun oynamak için ana ekranı düzenlememek lazım. Yani buna mecbur bırakmamalı.

Direksiyondan daha iyi oynanıyor ama diğerlerine göre :good:

m_kan

m_kan

Üye
kullandıktan 1-2 ay sonra bozulma ihyimali falan var mıdır hayır benim arkadaşım gm planet aldı o çok güzel giderken 1 ayda bozuldu

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Arkadaşlar inceleme konumu açtım bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Bunlar bahane olacaksa iş var hacı yalnız. :hmmm Oyun oynamak için ana ekranı düzenlememek lazım. Yani buna mecbur bırakmamalı.

Direksiyondan daha iyi oynanıyor ama diğerlerine göre :good:

Yok ya o oyunu kastiran adamda vardir sorun:D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Kasmaz kasmaz.bu adamda var sorun.

Üst Alt