80-90 tl ye alınacak çok iyi kulaklıklar var yanı illa beats alıncak dıye bırşey yok zaten alsam bile çakmasını alırım orjinalleri
100e beats var mi ya![]()

kısmen evet
yani 10 temmuzdan önce hıc bıyere gelmcıek dıye bılıyorum ama gelıncede
buyuk marketler teknosa,vatan computer, media markt vs gibi yerler bu
urunu satcakmı satmıcakmı kesin değil ama bana kalırsa satar diye
umuyorum
başka bir forumdan alıntıyı aşağıda paylaştım, 3g ile ilgili her yerden farklı bilgiler geliyor.Birileri kopma oluyor derken birileri yok diyor,
Telefonda normalde 2.simde 3g yokken yukarda kullandım diyen arkadaşımız var.
Bu olay ancak brinde teli görüp alıp incelersek sanırım netleşebilecek yada gerçekten bir arkadaşımız almışsa net olarak incelediklerini dürüstce paylaşacak.Sonuçta 600TL de olsa para veriyoruz,bu parada gökten gelmiyor
Bugün; 10:18:16
quote:Bu durum gerçekten böyleyse telefon satışı %100 azalır.
Orijinalden alıntı: mustafa_eser
3G bağlantısıda telefondaki 1800 frekans alma özelliği olmadığından kopuyor ve otomatik
olarak tekrar bulamıyor ve sizi arayan ulaşılamıyor bu durumdada telefonu aç kapa yapıyorsunuz ancak öyle düzeliyor
bu durum sadece sim 1 de olur sim 2 de ise 3G bağlantısı olmadığından
dolayı ulaşılamama sorunu olmaz
bu durumda yeni rom ile düzelmez (denendi) getiren firmanın konuyu ele alıp üretici firma ile
paylaşması ve farklı bir yolla düzeltmesi gerekiyor (inşallah)
3G kullanamadıktan sonra büyük ekranlı telefonu oyun oynamak için mi alacak insanlaryada dandik kamera ile fotoğraf çekmek için mi?
Bu sorunu çözemezlerse bu telefon "Yarım akıllı telefon"dur.
Ayrıca bu telefonun değerleri bu değil mi??
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Network HSDPA 850 / 1900 - L100a
HSDPA 850 / 2100 - L100i
Tum cihazlarda var mi ki bu sorun![]()
bence temmuz-ağustos gibi media markt teknosa gibi yerlerde satılmaya başlar bende almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular kaldı most wanted modern combat 4 gibi oyunlar oynatırken real racing asphalt 7 gibi oyunlarda kasıyor inşallah yazılımsal bir sorundur ve inşallah güncelleme verir yada vermese bile custom rom desteğinin olması lazımsen kullanıyorsun galiba nasıl memmunmusun telefondan bi sıkıntı oldumu ekran kalitesi pil ve ısınma durumu nasıl bize biraza bilgi verirsen seviniriz takılma donma felanValla ben tek hatla kulanıyorum allaha şükür şimdiye kadar bir problem olmadı.Çift hatta oluyor galiba 3g problemi
İps ekrana söylencek bir şey yok zaten.Isınma sorunuyla da ben karşılaşmadım şimdiye kadar.3 günde 1-2 defa olsada çok küçük kasılmalarla karşılaştım ama.Oda hiç problem değil zaten cm gelirse büyük ihtimal onla kullanacağım.sen kullanıyorsun galiba nasıl memmunmusun telefondan bi sıkıntı oldumu ekran kalitesi pil ve ısınma durumu nasıl bize biraza bilgi verirsen seviniriz takılma donma felan
İps ekrana söylencek bir şey yok zaten.Isınma sorunuyla da ben karşılaşmadım şimdiye kadar.3 günde 1-2 defa olsada çok küçük kasılmalarla karşılaştım ama.Oda hiç problem değil zaten cm gelirse büyük ihtimal onla kullanacağım.
içerik düzenlendi