General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Matthe

Matthe

Üye
Evet beyler telefon hepsiburada.com'da en çok satan telefonlar listesinde 5. şuan :)

gkcll

gkcll

Üye
kısmen evet
yani 10 temmuzdan önce hıc bıyere gelmcıek dıye bılıyorum ama gelıncede
buyuk marketler teknosa,vatan computer, media markt vs gibi yerler bu
urunu satcakmı satmıcakmı kesin değil ama bana kalırsa satar diye
umuyorum

bizim mahalledeki telefoncuda var sordum fiyat net 600

atillaahmetalp

Üye
başka bir forumdan alıntıyı aşağıda paylaştım, 3g ile ilgili her yerden farklı bilgiler geliyor.Birileri kopma oluyor derken birileri yok diyor,
Telefonda normalde 2.simde 3g yokken yukarda kullandım diyen arkadaşımız var.
Bu olay ancak brinde teli görüp alıp incelersek sanırım netleşebilecek yada gerçekten bir arkadaşımız almışsa net olarak incelediklerini dürüstce paylaşacak.Sonuçta 600TL de olsa para veriyoruz,bu parada gökten gelmiyor :)
Bugün; 10:18:16

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

3G bağlantısıda telefondaki 1800 frekans alma özelliği olmadığından kopuyor ve otomatik
olarak tekrar bulamıyor ve sizi arayan ulaşılamıyor bu durumdada telefonu aç kapa yapıyorsunuz ancak öyle düzeliyor

bu durum sadece sim 1 de olur sim 2 de ise 3G bağlantısı olmadığından
dolayı ulaşılamama sorunu olmaz

bu durumda yeni rom ile düzelmez (denendi) getiren firmanın konuyu ele alıp üretici firma ile
paylaşması ve farklı bir yolla düzeltmesi gerekiyor (inşallah)
Bu durum gerçekten böyleyse telefon satışı %100 azalır.

3G kullanamadıktan sonra büyük ekranlı telefonu oyun oynamak için mi alacak insanlar :) yada dandik kamera ile fotoğraf çekmek için mi?

Bu sorunu çözemezlerse bu telefon "Yarım akıllı telefon"dur.

Ayrıca bu telefonun değerleri bu değil mi??

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Network HSDPA 850 / 1900 - L100a
HSDPA 850 / 2100 - L100i

Az önce baska bir forum sitesinden Mesut Bey çift hat ile 3G testlerini yaptığını ve malesef telefonun 2 hat varken 3G de hat kopması yaşadığını paylaştı,almayı istediğim ve fiyat Performans olarak çok tuttuğum bir üründü ama ne yazıkki bununda böyle bir sıkıntısı mevcutmuş.
Ayrıntı için forumdan kontrolünü yapabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Tum cihazlarda var mi ki bu sorun:hmmm

Yok demek isterdim ama malesef var gibi duruyor.
2 hattı aynı anda kullananlardan diğer forumlarda net olarak ( Özel olarakta görüştüm ) 3G koptuğu ve gelmediği dataların silindiği Telefon görüşmesi bile yapılmadığını söylediler.
Tek hat ve özelliklede 2.slota takılan simlerle kullanımda ise bir sıkıntı olmadığı paylaşıldı.Ama bu telefonu bu özellikleriylede olsa çift hat dışında alanlar için geçerli olur,ben 2 hat kullanacağımdan şimdilik malesef Galaxy s Duosun ağır rehber ve mesaj girişlerine bir süre daha katlanacağım.Umarım HTC Desire 600 yada Galaxy s4 Mini çift hatlılar Türkiyeye gelir.

JosephLion

JosephLion

Üye
bugün sordum telefoncuya pazartesi günü elimde tel inş

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Samsung galaxy win e bir bak istersen
ben telefonu tek simle kullancam benim ici nsorun yok discovery devam :d

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bende de tek hat var onemli degil benim icin baglanti kopmasi.

- - - Eklendi - - -

Cift hat kullananlar icin cok kotu ama

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Önemli Güncelleme: Telefonun inceleme sonrasında da devam eden testlerinde çift hat ile kronik sorunları olduğu, data hattının koptuğu ve bazı durumlarda telefonun arama alamaz hale geldiği tespit edilmiştir. Tek hat kullanımında ise Vodafone hat ile yapılan denemelerde bir sorun yaşanmamıştır. Fakat diğer hatlarda sorun yaşayan kullanıcılar bulunmaktadır
-baska bir forum sitesinden - Mesut Çevik

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Valla ben tek hatla kulanıyorum allaha şükür şimdiye kadar bir problem olmadı.Çift hatta oluyor galiba 3g problemi

maskedboy

maskedboy

Üye
valla bende tek hat kullanıyorum ve vodafone kullanıyorum :D bence temmuz-ağustos gibi media markt teknosa gibi yerlerde satılmaya başlar bende almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular kaldı most wanted modern combat 4 gibi oyunlar oynatırken real racing asphalt 7 gibi oyunlarda kasıyor inşallah yazılımsal bir sorundur ve inşallah güncelleme verir yada vermese bile custom rom desteğinin olması lazım

gkcll

gkcll

Üye
Valla ben tek hatla kulanıyorum allaha şükür şimdiye kadar bir problem olmadı.Çift hatta oluyor galiba 3g problemi
sen kullanıyorsun galiba nasıl memmunmusun telefondan bi sıkıntı oldumu ekran kalitesi pil ve ısınma durumu nasıl bize biraza bilgi verirsen seviniriz takılma donma felan

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
içerik düzenlendi

• Beğen
Tepkiler: Dede
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
sen kullanıyorsun galiba nasıl memmunmusun telefondan bi sıkıntı oldumu ekran kalitesi pil ve ısınma durumu nasıl bize biraza bilgi verirsen seviniriz takılma donma felan
İps ekrana söylencek bir şey yok zaten.Isınma sorunuyla da ben karşılaşmadım şimdiye kadar.3 günde 1-2 defa olsada çok küçük kasılmalarla karşılaştım ama.Oda hiç problem değil zaten cm gelirse büyük ihtimal onla kullanacağım.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
İps ekrana söylencek bir şey yok zaten.Isınma sorunuyla da ben karşılaşmadım şimdiye kadar.3 günde 1-2 defa olsada çok küçük kasılmalarla karşılaştım ama.Oda hiç problem değil zaten cm gelirse büyük ihtimal onla kullanacağım.

Ne gibi kasilmalar?

codblackops2

codblackops2

Üye
böyle bir telefon ..bu fiyata.. :hmmm garip.kronik bir sorunu olmasın?

LimePie

LimePie

Üye
bende tek hat kullanıyorum sorun yok yani :)

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Bu 3g sorununu duyduktan sonra telefondan biraz soğudum :hmmm

LimePie

LimePie

Üye
yaw şimdi ben anlamadım tek hat kullanıncamı 3g kopuyor yoksa çift hat kullanırkenmi kopuyor ?

Üst Alt