bende bu telefondan almayı düşünüyorum bu telefon da 3G şebekesinden görüntülü konuşabiliyormuyuz yoksa skype tango vs gibi program mı kullanmak gerekiyor telefonu kullananlar cevaplayabilir mi acaba
Bende telefoncudan buldum yarın telefon gelecekmiş ama hala kararsızım. Ölü piksel çıkarsa değişim yada iade yapmazlar. Netten alsam 7 gün iade hakkım var ama stok yok. İade hakkımı riske atmaya değer mi bilmiyorum..
ben asıl 2.ele düşmesini bekleyen çakallardan biriyim belki alırım bilemiyorum Ekim ayı içerisinde Allah'ın izniyle bir amiral gemisi alacağım zaten idarelik olarak belki dediğim gibi alabilirim,2.el fiyatı 300 TL falan olursa zaten havada kaparım
Talip anladığım kadarıyla şu benchmarkları çok takıyorsun ben daha rom yüklemedim ilk rom çıktığında baktım yeniliklere gerek duymadım şimdi biraz otursun sonlara doğru yüklerim
arkadaşım ben denizciyim ayda bir türkiye ye geliyorum oda türkiye nin herhangi bir yerine evime değil yani hiç olmazsa ayda bir ailemizin yüzünü görelim o yüzden sordum 3g olayını
arkadaşım ben denizciyim ayda bir türkiye ye geliyorum oda türkiye nin herhangi bir yerine evime değil yani hiç olmazsa ayda bir ailemizin yüzünü görelim o yüzden sordum 3g olayını