Türe
Üye
çok detaylı bakmadım arkadaşla görüştüm şuan için gm'nin cihaza 1 tane güncelleme vermesini bekliyoruz çünkü img dosyasının yedeği lazım eğer olurda sorun çıkarsa orjinal roma geri dönmek için işi riske atmamak için beklemedeyiz
kod derken driverlardan bahsetti heralde chipset falan
guncellemenın gelmesı aylar sürebilir bknz s3 hala 4.2 yı almadı
Benim bildiğimkadarıyla cihaz bize rootlu geliyor tanıtım videosunda görmüştüm
normal romdan daha fazla özellik vardır. fakat rom yüklerseniz telefonun garantisi devre dışı kalır çünkü rootlu olacktır telefon.
burası nexus 4 yeri değil beyler gm discovery den bahsetsek ?
[video=youtube;Ac1Uao0sOPA]http://www.youtube.com/watch?v=Ac1Uao0sOPA[/video] Bu sorun bende oldu şimdilik sizdede var mı ? Telefon çıktıktan 15 gün sonra aldım. İlk deneyenlerden biriyim herkes telefonda hep eksik taraflarını bulmaya çalışmış yok beyaz Discoveyde sol üste ışık çıkıyormuş yok sesi kötümüş 1.sim kartta 3g varmış 2.sim kartta 3g yokmuş bırakın bu işleri adamlar bu performansta telefon yapmış ve ucuz fiyata siz hala eksiklerini bulmaya çalışıyorsunuz.Bu özelliğiye zor telefon bulunur. Telefon gerçekten süper çok hızlı Ekran kalitesi Hd olduğundan görüntü kalitesi düşük olan bir videoyu bile çok net gösteriyor.Kamera gündüz çekimi çok kaliteli gece çekimide öyle herkes gece çekimini kötü buluyor neden anlamadım gitti. Yani Flashı çok etkili gece çekimide kötü olmuor Kamerada odaklayıp çekmek daha güzel oluyor eğer seri çekerseniz görüntü kalitesi biraz düşüyor. Telefonun yeni modelleri çıkacakmış Blu life one ve BLu life wiewer diye keşke 3 bir çıksaymış onların fiyatıda ucuz olacakmış. Blu producst te abi ilk en iyi modelini piyasaya sürersin sonra düşük modelleri ama diğer modellerin Türkiyeye gelmesi bellli değil neyse bir kaç ayda daha bekleseydim diye düşünüyorum.
konu guncellendi
Ben hata almiyorum 4.2.2 guncellemesi yokArkadaşlar ben sistem güncellemede güncellemelere baktığımda ağ problemi hatası alıyorum.Cihazda Android 4.2.1 yüklü 4.2.2 güncellemesi var mıdır? Ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi bağlantısı çalışıyor.
RESİM:
n1307. hizliresim.com /1c/8/q1g44. png (Boşlukları silin.)
Eğer başka bir videoda bu menüye girip bağlantı ayarlarını değiştirmeyi gösteriyorsa ona bakalım , ileride bir çok kişinin kullanacağı bir şey sonuçta LTE .
Eğer başka bir videoda bu menüye girip bağlantı ayarlarını değiştirmeyi gösteriyorsa ona bakalım , ileride bir çok kişinin kullanacağı bir şey sonuçta LTE .
Benide ekleee
- - - Eklendi - - -
Ben hata almiyorum 4.2.2 guncellemesi yok
Hata bende de var sizde nasıl bir ekran çıkıyor oraya girdiğinizde
evet bende sımdı hata alıyorum ilk denedığımde sisteminiz güncel gibi bişi diyordu acaba o zaman 3g çekiyorduda ondanmı oyle oldu bılmıyorum suan 3g çekmiyor çekince bidaha denıyım en ıyısıBende ağ hatası alıyorum.acaba 3g ile bağlanmak mı lazım
Beyler sim2'nin pin kodunu girerken yanlislikla ignore'a bastim ve aktif edemiyorum lutfen yardim edin
- - - Eklendi - - -
ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL
- - - Eklendi - - -
hadi lütfen yok mu bilen
- - - Eklendi - - -
YA BİR ALLAH'IN KULU YOK MU HADİ AMA LÜTFEN YA FORMAT ATTIM YİNE OLMADI NASIL AÇICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?