General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Türe

Üye

Dedigim gibi abim kodlar yayinlanmazsa isiniz zor.

mr.bell

Üye
burası nexus 4 yeri değil beyler gm discovery den bahsetsek ?

Eğer başka bir videoda bu menüye girip bağlantı ayarlarını değiştirmeyi gösteriyorsa ona bakalım , ileride bir çok kişinin kullanacağı bir şey sonuçta LTE .

kaanslmz

Üye
Beyler sim2'nin pin kodunu girerken yanlislikla ignore'a bastim ve aktif edemiyorum lutfen yardim edin

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL

- - - Eklendi - - -

hadi lütfen yok mu bilen

- - - Eklendi - - -

YA BİR ALLAH'IN KULU YOK MU HADİ AMA LÜTFEN YA FORMAT ATTIM YİNE OLMADI NASIL AÇICAM

Arkadaşlar ben sistem güncellemede güncellemelere baktığımda ağ problemi hatası alıyorum.Cihazda Android 4.2.1 yüklü 4.2.2 güncellemesi var mıdır? Ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi bağlantısı çalışıyor.
RESİM:
n1307. hizliresim.com /1c/8/q1g44. png (Boşlukları silin.)

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
konu guncellendi

Tepkiler: mustafa955xx

-Hokage-

Üye
5m migrosta bktm samsunda kamerası İYİ sesi İYİ ekran İYİ gerisi nefes alsa yeter hesabı

yazılımsal sorunlara takılmayalım bunlar düzeltilebilir

Benide ekleee

- - - Eklendi - - -

Ben hata almiyorum 4.2.2 guncellemesi yok

Tepkiler: Buğra

HAM ZA

Üye
Eğer başka bir videoda bu menüye girip bağlantı ayarlarını değiştirmeyi gösteriyorsa ona bakalım , ileride bir çok kişinin kullanacağı bir şey sonuçta LTE .

tamam turkcell'e vodafone'ye söyleyelim getirsınler alt yapıyı kazık atmayı biliyorlar.

- - - Eklendi - - -

tamam turkcell'e vodafone'ye söyleyelim getirsınler alt yapıyı kazık atmayı biliyorlar.

KayraBey

Üye
Bende ağ hatası alıyorum.acaba 3g ile bağlanmak mı lazım

bugun 2 telefoncuya gttm daha telefonun adını duymamışlar gbi bakıyorlar halbuki telpa iletism merkezi

Bende ağ hatası alıyorum.acaba 3g ile bağlanmak mı lazım
evet bende sımdı hata alıyorum ilk denedığımde sisteminiz güncel gibi bişi diyordu acaba o zaman 3g çekiyorduda ondanmı oyle oldu bılmıyorum suan 3g çekmiyor çekince bidaha denıyım en ıyısı

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonda bazı yerlerde ıngılızce kelımelere rastlanıyor buna alıstım fakat adamalr daha turkceyıde dogru yazmamıs yanı bazı yerlerde yanlıs yazımlar var eksık harfler var bunlar sorun degılde telefonun uygulama yonetıcısıne gırermısınız bi yazılım yöneticisine girin
1-yazılım taşıma diyor tıklıyorum yazılım kaldır çıkıyor
2-yazılım kaldırma diyor tıklıyorum varsayılan yazılım ayarları çıkıyor
3-varsayılan yazılım ayarları dıyor tıklıyorum uygulama taşıma çıkıyor
enteresan

- - - Eklendi - - -

beyler bi yardım edın telefonu ılk gunler hıc bısı yokken rehber felan anında açılıyordu sımdı yavas yavas s3 gibi oldu ram %80 de oluyo çogunlukla bu arka plandakı uygulamaları nası kapatıcam bılgısı olan

Telpayı ara