frdgngr Üye Alper1045' Alıntı: Bence yapma. Kârlı bir alışveriş olmaz. Atrix eski bir model. Genişletmek için tıkla ... Yanlış anladın bende atrix var GM ile değiştireyim mi diye sormuştum ama cevabını aldım
Alper1045' Alıntı: Bence yapma. Kârlı bir alışveriş olmaz. Atrix eski bir model. Genişletmek için tıkla ... Yanlış anladın bende atrix var GM ile değiştireyim mi diye sormuştum ama cevabını aldım
FeLonieS Üye Beyler kardeşime Discovery aldım 4.4.2 kurmak istedik indirdim geçersiz dosya gibi bir hata ile karşılaştık sebebi ne olabilir diğer kardeşime 1 ay önce discovery aldığımızda güncellemeyi kurabilmiştik aynı telefon ikisi de 16 gb versiyon.
Beyler kardeşime Discovery aldım 4.4.2 kurmak istedik indirdim geçersiz dosya gibi bir hata ile karşılaştık sebebi ne olabilir diğer kardeşime 1 ay önce discovery aldığımızda güncellemeyi kurabilmiştik aynı telefon ikisi de 16 gb versiyon.
cihanoner86 Üye Bu kaynak GM Discovery 2 kapsayacak mı yoksa ayrı bir forum tagı mı açacaksınız? GMD2 alacağım harika telefon.
Bu kaynak GM Discovery 2 kapsayacak mı yoksa ayrı bir forum tagı mı açacaksınız? GMD2 alacağım harika telefon.
KayraBey Üye cihanoner86' Alıntı: Bu kaynak GM Discovery 2 kapsayacak mı yoksa ayrı bir forum tagı mı açacaksınız? GMD2 alacağım harika telefon. Genişletmek için tıkla ... Yeni konu açarım ben
cihanoner86' Alıntı: Bu kaynak GM Discovery 2 kapsayacak mı yoksa ayrı bir forum tagı mı açacaksınız? GMD2 alacağım harika telefon. Genişletmek için tıkla ... Yeni konu açarım ben
EnverYigit Üye Çift hatlı diye telefonu amcama aldırdım, bir hatla konuşurken diğeri kapalı çalışıyor. Ne yapabiliriz arkadaslar?
Çift hatlı diye telefonu amcama aldırdım, bir hatla konuşurken diğeri kapalı çalışıyor. Ne yapabiliriz arkadaslar?
EnverYigit Üye Nasıl olacak peki @Dede yonlendirme mi yapilacak kapali calmasi işi için kotu o yuzden
TeknoÖmer Üye Heroata' Alıntı: kitkat güncellemesi resmi olarak çıktı mı @TeknoÖmer hocam? Genişletmek için tıkla ... Yok, sadece beta.
Heroata' Alıntı: kitkat güncellemesi resmi olarak çıktı mı @TeknoÖmer hocam? Genişletmek için tıkla ... Yok, sadece beta.
calypso16 Üye Birkaç gündür telefon oyun hariç yoğun kullanımda en fazla 2 saat gidiyor neden olabilir
Anil-D Üye su elinde balon olan resmi paylasabilirmisiniz kısacasi Discovery 2 ile eliteninkileri Teşekkürler
OttomanEmpire06 Üye frdgngr' Alıntı: Atrix i discovery ile kafa kafa ya değiştireceğim tavsiye edermisiniz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... bendedr discovery var s4le tks yapayimmi arkadaslar kafa kafaya togbe estag senin mantik bu laf olsun torba dolsun
frdgngr' Alıntı: Atrix i discovery ile kafa kafa ya değiştireceğim tavsiye edermisiniz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... bendedr discovery var s4le tks yapayimmi arkadaslar kafa kafaya togbe estag senin mantik bu laf olsun torba dolsun