PME 4L Üye flunight' Alıntı: arkadslar launcher yuklemek icin root gereklimi. Genişletmek için tıkla ... Gerekmez
flunight' Alıntı: arkadslar launcher yuklemek icin root gereklimi. Genişletmek için tıkla ... Gerekmez
Astrosman Üye Astrosman' Alıntı: arkadasslar kisa nolara msj atamiyom sorun nerdr ? Genişletmek için tıkla ... lutfen yardim
Astrosman' Alıntı: arkadasslar kisa nolara msj atamiyom sorun nerdr ? Genişletmek için tıkla ... lutfen yardim
erdi_s Üye wymy' Alıntı: Storoidden yükledim ben şuandada var orada gayet güzel çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Bende storoidde cikmiyo ya. Marketten yukledim simdi
wymy' Alıntı: Storoidden yükledim ben şuandada var orada gayet güzel çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Bende storoidde cikmiyo ya. Marketten yukledim simdi
flunight Üye arklar guncelleme harika olmus tlf hizlandi sarj omru uzadi.yuklemeyenler yuklesin.keske su 3gyi tek tikla acip kapayacak bir witgette yapsalardi.3g sarji emiyor hemen.
arklar guncelleme harika olmus tlf hizlandi sarj omru uzadi.yuklemeyenler yuklesin.keske su 3gyi tek tikla acip kapayacak bir witgette yapsalardi.3g sarji emiyor hemen.
ölümüne Üye Son güncellemeye dek yarım saat civarı real racing 3 oynamama rağmen ısınmayan cihaz 10 dakikada ısınmaya başladı güncelleme bütün problemleri giderdi fakat ısınmayan cihaz ısınmaya başladı
Son güncellemeye dek yarım saat civarı real racing 3 oynamama rağmen ısınmayan cihaz 10 dakikada ısınmaya başladı güncelleme bütün problemleri giderdi fakat ısınmayan cihaz ısınmaya başladı
calypso16 Üye pili dolduracak orjinal pil doldurucu var mı? piyasada olanlardan var elimde ama firmanın kendi ürettiği var mı
pili dolduracak orjinal pil doldurucu var mı? piyasada olanlardan var elimde ama firmanın kendi ürettiği var mı
muhammettvurucu Üye Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?
Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?
polat_karaduman Üye Açma tuşuna bas Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?
Açma tuşuna bas Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?
black.37 Üye arkadaşlar ben telefona real racing 3ü yüklicem pcdende doc dosyasını nereye atıcam indirdiğim sitede yazmıyor nereye atacağım
arkadaşlar ben telefona real racing 3ü yüklicem pcdende doc dosyasını nereye atıcam indirdiğim sitede yazmıyor nereye atacağım
muhammettvurucu Üye polat_karaduman' Alıntı: Açma tuşuna bas Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla ... Espırı mı yaptın sen?
polat_karaduman' Alıntı: Açma tuşuna bas Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla ... Espırı mı yaptın sen?
muhammettvurucu Üye polat_karaduman' Alıntı: İlk gece sabaha kadar şarjda birakmani öneririm hayirli olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Saol kardesim senınde hayırlı olsun ama batarya konusunda herkes bısı soyluyor
polat_karaduman' Alıntı: İlk gece sabaha kadar şarjda birakmani öneririm hayirli olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Saol kardesim senınde hayırlı olsun ama batarya konusunda herkes bısı soyluyor
polat_karaduman Üye İsim gereği hep net acil arka planda sürekli senkron calisir oyun oynamam 2 yada 3 gine yakin gidiyor
İsim gereği hep net acil arka planda sürekli senkron calisir oyun oynamam 2 yada 3 gine yakin gidiyor
erdi_s Üye Mesaj yazarken bildirim cubugunda cikan klavye simgesini kaldirmanin bi yolu var mi? Samsungta falan vardi onun ayari ama bunda bulamadim
Mesaj yazarken bildirim cubugunda cikan klavye simgesini kaldirmanin bi yolu var mi? Samsungta falan vardi onun ayari ama bunda bulamadim