TheOldBros
Üye
kardeşim bir şey sorucam televizyonda settings bulamıyorum kumandada q menu home ve premium var home dan kurulma giriyorum ordan da anlattıgnız gibi bulamıyorum
Beyler discovery'nin rami 1 gb değil, 1.2 gbmiş. Discoveri'nin Facebook sayfasinda gördüm.
lw olmuyormu ? D yapma be lw bi önceki seri deTV modeli nedir ayrıca lm veya la serisinden bahsediyorsak kumandadan mavi smart tuşu açılan menüden sol alttaki bardan ayarlar açılan menüden internet simgesine gelin ve miracast intel widi açık konuma getirin
Note 2de olan kasma problemi yok en basiti arama ekranini acarlen 1dk beklemiyorum veya telwfon ilk acildiginda hafiza kartini okumasini beklemiyorum ben onuda soyleleyim en basiti de intwrnet ve tarayici hizi iki tane note 2 kullaniyordum ve su anda ikisinidw arsivime kaldirdim bence bu yelefon dahabiyi ben bu oyunlari burda rahat kullanabiliyorum note 2 de kasiyor du kullanmadiysah bilemezsin note 2 yiNote2 de çalıştıramamanız telefonun değil, sizin probleminiz. Note2 ile Discovery kıyaslanamaz bile bence. Bendesoyleyry kullanıyorum, memnunum ve performansıda fiyatına göre oldukça iyi ama abartmamak lazım tabii.
Note 2de olan kasma problemi yok en basiti arama ekranini acarlen 1dk beklemiyorum veya telwfon ilk acildiginda hafiza kartini okumasini beklemiyorum ben onuda soyleleyim en basiti de intwrnet ve tarayici hizi iki tane note 2 kullaniyordum ve su anda ikisinidw arsivime kaldirdim bence bu yelefon dahabiyi ben bu oyunlari burda rahat kullanabiliyorum note 2 de kasiyor du kullanmadiysah bilemezsin note 2 yi
valla onu bunu bilmem ne olursa olsun note2 yi tercih ederim. Bütçem olsa note2 alırdım.
hic tavsiyw etmem bak soyluyorum en iyi telefon bu birak samsung u discovery bence suanda en iyisi
Bence var. 1gb ramin 950+ mb'inin kullanilabilir olmasi imkansiz gibi. MiHome launcher yükle. Ev ekranindayken yukari doğru kaydir. Ram miktarini gorursun.Yok öyle bir şey
950+ mb boş ram olması için 1.2 gb da yetmez 2 gb ram olması gerekir android sistemi %30 civarından fazla ram tüketir bu yüzden o görüntü 2 gb ram olan bi cihaza aittirBence var. 1gb ramin 950+ mb'inin kullanilabilir olmasi imkansiz gibi. MiHome launcher yükle. Ev ekranindayken yukari doğru kaydir. Ram miktarini gorursun.
ne yaptıysam vegas gangsteri acılmadı nasıl kurulum yaptın hacı anlatırmısınsiyahını aldım gerçekten güzel
Boş demedim kullanilabilir dedim.950+ mb boş ram olması için 1.2 gb da yetmez 2 gb ram olması gerekir android sistemi %30 civarından fazla ram tüketir bu yüzden o görüntü 2 gb ram olan bi cihaza aittir
MTK Nexus v2 kullanıyorum gayet iyi, pittech te sağlam rom lar var bi bakArkadaşlar s4 v2 romu kurdum camera çalısmıyor ön çalışıyor sadece bu rommu böyle tavsiye romunuz hangisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?