General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

caglar b

Üye
arkadaslar ben bir tane taskman benzeri porogram yukledim arka pilandaki acik uygulamalari kapatiyim diye ama uygulamalari sonlandirip porogramdan cikiyorum. porogrami tekrar acinca sonlandirdigim uygulamalar geri gelmis oluyor.ne yapmam lazim
Android öyle çalışıyor sen arada sırada temizligini yap gerisini kafana takma

Arkadaşlar düzgün bi ROM bulan varmi ben burakgon un yaptigini buldum o da linkleri kaldirmis stock ROM da rr3 den atiyor anlamadim?

Arkadaşlar düzgün bi ROM bulan varmi ben burakgon un yaptigini buldum o da linkleri kaldirmis stock ROM da rr3 den atiyor anlamadim?

Romla alakalı değil o.0 kazma ile oynadığım oyun son güncelleme ile açılmıyor bile ea'i kutlamak lazım.

cunun08

Üye
Sürekli optimize ediyorum. Ama yine RAM yükseliyor. Uygulamaları kapatacağım program var mı

Peki şuan ROM geliştiren herhangi biri varmi en son lewa OS görmüştüm onuda biraktilar galiba

Uhops

Üye

bayrama özel kılıf film hediyesi varmış burada.

Tepkiler: Buğra

xmanyak

Üye
Arkadaşlar benim yeni gördüm yoksa bu güncelleme yeni mi

Telefonun orijinal internet browseri arada bir hata verip kapat,bekle gibi seçenekler soruyor.sizde de var mı bu durum?

Futbol yükleyip hangi oyunu sorunsuz oynuyorsunuz link lazım fifa14 1.3sürümünü deniyorum açmıyor

attach97

Üye
arkadaşlar şimdi discoveryde radyo yok ya hani bi radyo programı indirip internet bağlantısı olmadan radyo dinleyemiyormuyuz?

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
S3 satip gmdye gecilmez kalin derim s3te.ikiside ayni ayarda nerdeyse.s3 biraz daha üstün hatta

deforze

Üye
Selam bende 16 gb discovery satin aldim acaba bu telefona bildirim isigi guncellemesi gelirmi ilk defa android kullaniyorum bu arada

Bu programı kullanabilirsiniz. Ben kardeşime yukledim gayet memnun..Flash isigini bildirim isigi gibi oluyor

Tepkiler: Neagf

cunun08

Üye
Bu programı bende indirdim. Nasıl ayarlayacağım bildirim ışığı olarak.