big.LITTLE Üye Peocawe' Alıntı: Bu arada aldigim kilif bu ama pisman oldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Baya haklıymışın
Peocawe' Alıntı: Bu arada aldigim kilif bu ama pisman oldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Baya haklıymışın
muratkrm Üye GMD için en iyi kılıf; Flip Cover 10 $ a aldım 5 gün önce gelmesini bekliyorum. Mavi, kahverengi. , pembe, sarı gibi renkleride var.
GMD için en iyi kılıf; Flip Cover 10 $ a aldım 5 gün önce gelmesini bekliyorum. Mavi, kahverengi. , pembe, sarı gibi renkleride var.
Peocawe Üye qhost37' Alıntı: Baya haklıymışın Genişletmek için tıkla ... Napıyım ilk defa denk geldim satan yere. Almasam içimde kalacaktı.
qhost37' Alıntı: Baya haklıymışın Genişletmek için tıkla ... Napıyım ilk defa denk geldim satan yere. Almasam içimde kalacaktı.
TheOldBros Üye Özkan Ç.' Alıntı: Google playda var ordan indirip yükleyebilirsn Genişletmek için tıkla ... Playde varda farkli uygulamalar var bi on yaziyo bi off yaziyo yorumlara bakincada indirme yemedi Peocawe' Alıntı: Napıyım ilk defa denk geldim satan yere. Almasam içimde kalacaktı. Genişletmek için tıkla ... Aynen hoca keske internetten alsaydin kargo kapida odeme felan ayni fiyata gelirdi
Özkan Ç.' Alıntı: Google playda var ordan indirip yükleyebilirsn Genişletmek için tıkla ... Playde varda farkli uygulamalar var bi on yaziyo bi off yaziyo yorumlara bakincada indirme yemedi Peocawe' Alıntı: Napıyım ilk defa denk geldim satan yere. Almasam içimde kalacaktı. Genişletmek için tıkla ... Aynen hoca keske internetten alsaydin kargo kapida odeme felan ayni fiyata gelirdi
Peocawe Üye Kapıda ödeme sipariş vercem bi ara güzel bişey dediğin gibi Emir. Bunu da geri vermeyi düşünüyorum tabi alırsa
Kapıda ödeme sipariş vercem bi ara güzel bişey dediğin gibi Emir. Bunu da geri vermeyi düşünüyorum tabi alırsa
Özkan Ç. Üye TheOldBros' Alıntı: Playde varda farkli uygulamalar var bi on yaziyo bi off yaziyo yorumlara bakincada indirme yemedi Aynen hoca keske internetten alsaydin kargo kapida odeme felan ayni fiyata gelirdi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indr burdan
TheOldBros' Alıntı: Playde varda farkli uygulamalar var bi on yaziyo bi off yaziyo yorumlara bakincada indirme yemedi Aynen hoca keske internetten alsaydin kargo kapida odeme felan ayni fiyata gelirdi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indr burdan
TheOldBros Üye calypso16' Alıntı: Bu kartı nerden alabiliriz 64gblik class 10 kartı 25tl olan Genişletmek için tıkla ... Oyle bi kart mi var ben 16 gb c10 30tl ye aldim o da en ucuz
calypso16' Alıntı: Bu kartı nerden alabiliriz 64gblik class 10 kartı 25tl olan Genişletmek için tıkla ... Oyle bi kart mi var ben 16 gb c10 30tl ye aldim o da en ucuz
muratkrm Üye calypso16' Alıntı: Bu kartı nerden alabiliriz 64gblik class 10 kartı 25tl olan Genişletmek için tıkla ... Dostum özelden yazdım...
calypso16' Alıntı: Bu kartı nerden alabiliriz 64gblik class 10 kartı 25tl olan Genişletmek için tıkla ... Dostum özelden yazdım...
TheOldBros Üye Özkan Ç.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indr burdan Genişletmek için tıkla ... Ewy ozkan hoca ama sanki kilit acma biraz daha zor
Özkan Ç.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indr burdan Genişletmek için tıkla ... Ewy ozkan hoca ama sanki kilit acma biraz daha zor
TheOldBros Üye Peocawe' Alıntı: Kapıda ödeme sipariş vercem bi ara güzel bişey dediğin gibi Emir. Bunu da geri vermeyi düşünüyorum tabi alırsa Genişletmek için tıkla ... İns kabul eder google dan arat pdateknoloji diye cok ovduler bu firmayi ben alicaktim ama yalan oldu fiyatlar gayet te uygun
Peocawe' Alıntı: Kapıda ödeme sipariş vercem bi ara güzel bişey dediğin gibi Emir. Bunu da geri vermeyi düşünüyorum tabi alırsa Genişletmek için tıkla ... İns kabul eder google dan arat pdateknoloji diye cok ovduler bu firmayi ben alicaktim ama yalan oldu fiyatlar gayet te uygun
Özkan Ç. Üye TheOldBros' Alıntı: Ewy ozkan hoca ama sanki kilit acma biraz daha zor Genişletmek için tıkla ... Öne doğru eğip geri itersen kolay müdür rica ederim
TheOldBros' Alıntı: Ewy ozkan hoca ama sanki kilit acma biraz daha zor Genişletmek için tıkla ... Öne doğru eğip geri itersen kolay müdür rica ederim
EsRa_74 Üye Bu telefona uyumlu en uygun fiyata 16 32gb hafıza kartı nerden bulabilirim ? Son düzenleme: 6 Eki 2013
big.LITTLE Üye Bu shake screen mi ne onla ekranı bi açamıyom ya Bide kitleyip tuşla açınca otomatik bida kitliyor bir ısınamadım şuna.
Bu shake screen mi ne onla ekranı bi açamıyom ya Bide kitleyip tuşla açınca otomatik bida kitliyor bir ısınamadım şuna.
Özkan Ç. Üye qhost37' Alıntı: Bu shake screen mi ne onla ekranı bi açamıyom ya Bide kitleyip tuşla açınca otomatik bida kitliyor bir ısınamadım şuna. Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan very sensivity (3) yaparsan daha kullanşlı olur
qhost37' Alıntı: Bu shake screen mi ne onla ekranı bi açamıyom ya Bide kitleyip tuşla açınca otomatik bida kitliyor bir ısınamadım şuna. Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan very sensivity (3) yaparsan daha kullanşlı olur
big.LITTLE Üye Özkan Ç.' Alıntı: Ayarlardan very sensivity (3) yaparsan daha kullanşlı olur Genişletmek için tıkla ... O zaman da aşırı hassas oluyor ya masa koyup anca düzelttim full kendi kendine kapandi
Özkan Ç.' Alıntı: Ayarlardan very sensivity (3) yaparsan daha kullanşlı olur Genişletmek için tıkla ... O zaman da aşırı hassas oluyor ya masa koyup anca düzelttim full kendi kendine kapandi
Özkan Ç. Üye qhost37' Alıntı: O zaman da aşırı hassas oluyor ya masa koyup anca düzelttim fu ll kendi kendine kapandi Genişletmek için tıkla ... Bn bu ayarda kullanıyorum gayet iyi kullanımımı da kısıtlamıyor
qhost37' Alıntı: O zaman da aşırı hassas oluyor ya masa koyup anca düzelttim fu ll kendi kendine kapandi Genişletmek için tıkla ... Bn bu ayarda kullanıyorum gayet iyi kullanımımı da kısıtlamıyor
big.LITTLE Üye Özkan Ç.' Alıntı: Bn bu ayarda kullanıyorum gayet iyi kullanımımı da kısıtlamıyor Genişletmek için tıkla ... Elimde tutamadım telefonu direk kendi kendine kitlendi.
Özkan Ç.' Alıntı: Bn bu ayarda kullanıyorum gayet iyi kullanımımı da kısıtlamıyor Genişletmek için tıkla ... Elimde tutamadım telefonu direk kendi kendine kitlendi.
KayraBey Üye Kılıf nasıl arkadaşlar? Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.