Telefon sabah hirkami giyerken cebimden mermer fayans a dustu 1m30cm gibi bi yuksekligi var sapasaglam tas gibi bi arka kapagin ustune dustu zipladi ekran ustune dustu tel de sorun yok ama yarin gidip silikon kapak alicam okul cikisi bu 2. Dusurusum yemiyo
Telefon sabah hirkami giyerken cebimden mermer fayans a dustu 1m30cm gibi bi yuksekligi var sapasaglam tas gibi bi arka kapagin ustune dustu zipladi ekran ustune dustu tel de sorun yok ama yarin gidip silikon kapak alicam okul cikisi bu 2. Dusurusum yemiyo
Test degil ya ilki ranzanin alt katinda kulakligi takip zombi oyunu oynarken bi anda elimden firladi 30 cm gibi yerden dusmustu simdide bu artik bi onlem almaliyiz kapagi silikonmu kaucukmu almaliyim
Dostum class10 64gb sandisk micro sd al netten ama güvenilir satıcı bul sahte çıkmasın. 25 tl ye ben aldım 3 ay önce. Sapasağlam geldi ve tüm tanıdıklarımı aynı satıcıya yönlendirdim.
İlk oyunun apksini at telefona wifi mobil veri kapat ac oyunu download ister yada acilmaz gorev yoneticisinden kapat sonra obb klasorunu sdcard/android/obb dizinine at wifi yi ac oyuna gir
zaten anladım kardeş ama class 10 olsa ne olacak yine de telefonun kendi hafızası ile aynı performansı gösteremez. bence 16 gb lık versiyonu almak daha mantıklı