muratkrm
Üye
32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tlbeyler 32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tl
15 dakkadır ekranı mıncıklıyom ya
peki telefon ilk cıktıgında 550 tl civarındaymış şimdi 649 tl daha pahalılaşırmı sizce ? hepsiburada.com da 4gb lık secenegi tükenmiş çoktanbende hiç general mobile kullanmamıştım ama kullanılabiliyormuş demek. ben öneririm çok memnunum.
ben aldığımda 600 tl idi bilmiyorum daha çıkarmı. telpamarkette 16 ve 4 gblık versiyonları stokta olmalı ordanda alabilirsnpeki telefon ilk cıktıgında 550 tl civarındaymış şimdi 649 tl daha pahalılaşırmı sizce ? hepsiburada.com da 4gb lık secenegi tükenmiş çoktan
direkt olarak söyleyeyim 50Lira ücret çıkaracaklardır.arklar telefonun 16 gb lık modeşi çıktı 700-800 tl falan bu arada benim şarj portunda bi sorun oluştu yukarı doğru ittirmeyince yani altına defter falan koymayınca şarj olmuyo bir kaç farklı kabloyla denedim bu arada telden çok memnunum söylemişymiydimservise vericem bakalım servisi nasılmış
telefonda sık görülen bi sorun mu bu yoksa kullanıcı hatasımı ?direkt olarak söyleyeyim 50Lira ücret çıkaracaklardır.
Çünkü sadece şarz giriş yeri değişmiyor anakart da değişiyor.
eğer gidip telefoncuya yaptırırsanız 10-20 liraya yaparlar ama sadece şarz olur bilgisayara taktığınızda tanımaz
Telefonun şarz giriş yeri biraz sıkı o yuzden takıp çıkarırken dikkat etmek lazım.telefonda sık görülen bi sorun mu bu yoksa kullanıcı hatasımı ?
ne güncellemesi ?Bu güncellemeyi ne zaman çıkaracaklar yahu.
ne güncellemesi ?
ben general mobil ile 2 kere görüştüm mailden şuan için bir tarih veremeyiz dediler. android sürüm güncellemesi için ise henüz kodlar yok denildi.kodlar mediatek tarafından verilirse onlarda bize verecek güncellemeyiFacebook da gmd fan sayfasının general mobile ile konuşmasında yakın zamanda bir güncelleme verilecek demişlerdi hala yok ortada
ben general mobil ile 2 kere görüştüm mailden şuan için bir tarih veremeyiz dediler. android sürüm güncellemesi için ise henüz kodlar yok denildi.kodlar mediatek tarafından verilirse onlarda bize verecek güncellemeyi
telefon ilk çıktığında 599tl idi doların yükselmesiyle fiyatı arttı 649tl oldu
o da var tabi talep arz meselesibence dolar bahane. diğer telefonlar ucuzluyor gmd nin fiyatı artıyorticaret taktiği olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?