big.LITTLE
Üye
Ya zaten gün içinde fu ll forum+ face dilan oyun pek oynayamıyorum.E lumia larında multimedya gücü ortada.Canım çekti bir an.He bide yeğenler benden daha iyi gamer nfs mw.dead trigger filan oynuyorlar.
Telefonu kapat aç. Bir süre bekle ve bak bakalım market versiyonu kacTelefonu bugün aldım, play store'da uygulama indirmek isterken rpc: s-5 aec-0 hatası veriyor
4.3.11Telefonu kapat aç. Bir süre bekle ve bak bakalım market versiyonu kac
Hâlâ aynı hatayı alıyor musun4.3.11
Olmuş mu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olmuş mu
Hocam bu hangi rom soyleyin bizde kuralim
Sağolun hocam iyi derslerOgleden sonra nasil yaptigimi tek tek anlatayim hocam dersanem var sabahlari
Sağolun hocam iyi dersler
Ulan freedom iyi hos programsinda seni kullandiktan sonra stop yapmak gerekiyomus internette bi sitede bu yaziyi gordum olduBeyler acil yardim 15 dk ka oncesine kadar play store sorunsuzdu suan baglanti hatasi veriyor tekrar dene diyorum gene ayni internet youtube sorunsuz giriliyor sorun ne acaba internetten baktim verileri temizle diyolar temizlersem ayarlarim gitmezmi yardim edin ..
Hocam ikonlari ayarlayamadim yineHocam verdigim linkte detayli anlatilmis buradan bakabilirsiniz.
H
Hocam ikonlari ayarlayamadim yine
Bilmem gecebilir mi
Saati uccw dan mi yaptın?
Tmm hocam cok sağolun gelince bir anlatsaniz cok makbule gecerhocam icon themer ile yapilcak detayli anlatayim dicem fakat evde net yok dun geceden beri. telefondan da zor oluyor. net gelir gelmez anlatacagim
Bilmem gecebilir mi
çok iyi yaBilmem gecebilir mi
Saka bi yana gayet guzel bastan anlatirsan belki ben de yaparim sadeci oldugum icin sadeligi hosuma gitti rom degil dimi bu
çok iyi ya
hayir degil hocam stock rom bu. detaylariyla anlatacagim bugun bi net gelse
hehe :P
Storeoid den indirbu telefonun radyosu yok galiba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?