General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
1-hoparlor gayet iyi.arkadasimin s3uyle karsilastirdim ondan iyi ama telefonu duz bi yere koydugunuzda hoparlor yeri kapaniyor o kotu.
2-kullanima bagli bisey diyemeyiz
3-her turlu site-uygulama cok rahat calisiyor
4-1080p izleyeceksiniz videolari class10ile rahatca izlersiniz
5-bendeki sorunsuz(5.parti)

Kesinlikle alin pisman olamazsin kesinlikle

sek07

Üye

sağolun 5.parti olduğunu nasıl anlarım ve kulaklık ses kalitesi nasıl bu çok önemli ek bir mp3 çalarım falan yok telefondan dinliyorum müziği

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
sağolun 5.parti olduğunu nasıl anlarım ve kulaklık ses kalitesi nasıl bu çok önemli ek bir mp3 çalarım falan yok telefondan dinliyorum müziği
Kulaklik performansi baya iyi ben cok begeniyorum kulakliklarin kalitesini.5partinin sarj cihazi iphonelarinki gibi ince beyaz model.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Boyle olanlar 5.parti

Peocawe

Üye
Aynen benim ki de 5. Parti

Tepkiler: Özkan Ç.

sek07

Üye
5. Parti de ölü pixsel falan çıkıyormu ?

Peocawe

Üye
Benim ki 5. Parti ama bitane var

13 saattir pilde cihaz solo launcher kurulu ram sürekli %50 60 arasında ve şuan şarj %22 genelde nette geçti ekran açıklık süresi, şarj süresi nasıl?

Uhops

Üye
5. parti olduğu nerden anlaşılıyor?

5. parti olduğu nerden anlaşılıyor?
her partiye değişiklik yapacaklarını düşünmüyorum, 16 gb versiyonu çıktı belki bu bi değişiklik sayılabilir ama sanmıyorum yani her zaman değişiklik olmaz zannımca :rolleyes:

Uhops

Üye
her partiye değişiklik yapacaklarını düşünmüyorum, 16 gb versiyonu çıktı belki bu bi değişiklik sayılabilir ama sanmıyorum yani her zaman değişiklik olmaz zannımca :rolleyes:
Keşke kutunun üstünde yazsa.

Discovery mi yere düşürdüm mikrofonun olduğu yer hafif ezildi

Elimden sabun gibi kaydı telefon beton zemine düştüCihazın kasasını değişirlermi acaba