Uc browser ve whatsap'tan geri tuşuna basarak cıktığımda ekran kararsız kalıyor gibi, anında kapanmıyor slow bir şekilde kat kat gidiyor. Diğer uygulamaları açıp hızlıca kapatıyorum sorun yok. Öyle rahatsız edici bir yanı yok ama ben mi çok inceliyorum yoksa bir hata mı var acaba benim cihazda
Deep sleep battery saver kullaniyordum s2 kullanirken ekran kapaninca calisan herseyi kesip pili koruyordu gmd de calistiramadim smart cover programi engel mi oluyor acaba kapagi kapayinca otomatik kapanma programi baska program kullanan var mi? Pili uzun süre kullanmak icin çünkü pil hemen bitmeye müsait gibi
arkadaşlar nexus2 yi kurunca az kullandım 1 saat kadar ve sonra ekranda nexus2 nin ekranı şeffaf bir biçimde yansıma olarak kaldı ekranda. chrome'u felan çok net görebiliyorum ekranda dikkatli bakınca. orjinal roma geçtim hala aynı. nasıl düzelir bu sorun
Gm hangi telefonuna guncelleme versin Allah askina.planeta mi vercek en iyisi o gm nin discoveryden sonra.ona 4.0 gunc. verseler telefon kasar ne bicim
Uc browser ve whatsap'tan geri tuşuna basarak cıktığımda ekran kararsız kalıyor gibi, anında kapanmıyor slow bir şekilde kat kat gidiyor. Diğer uygulamaları açıp hızlıca kapatıyorum sorun yok. Öyle rahatsız edici bir yanı yok ama ben mi çok inceliyorum yoksa bir hata mı var acaba benim cihazda
Sanmıyorum, aslında telefon ilk aldıgım gündeki performansı sağlamadıgını da düşünmeye başladım. Asla telefonu kötülemiyorum alacak olan arkadaşlara farklı bir imaj sergilemek istemiyroum. Ama rehber'e tıkladıgımda anında acılan rehber, şimdi 2sn bekletmeli acıyor.. Uygulama da yüklemedim cok. whatsapp,facebook ve uc browser var telefonda suan.
Sanmıyorum, aslında telefon ilk aldıgım gündeki performansı sağlamadıgını da düşünmeye başladım. Asla telefonu kötülemiyorum alacak olan arkadaşlara farklı bir imaj sergilemek istemiyroum. Ama rehber'e tıkladıgımda anında acılan rehber, şimdi 2sn bekletmeli acıyor.. Uygulama da yüklemedim cok. whatsapp,facebook ve uc browser var telefonda suan.
Rehberin hizli acilmasini istiyorsaniz rami temizlemeyeceksiniz temizlerseniz arkaplanda kapanir o yuzden hizli acilma tum android telefonlarda bu olay boyledir.