GuiTaRisT111 Üye Weewoo' Alıntı: Beyler bir sıkıntı var fotoğraf çekmiyor. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani kameraya mı girmiyor?
Weewoo' Alıntı: Beyler bir sıkıntı var fotoğraf çekmiyor. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani kameraya mı girmiyor?
RowneSM Üye Weewoo' Alıntı: Hayır giriyor ama kamerayı açtığında alttaki fotiğraf çekme tusuna basıyorum çekmiyor. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya bunun sebebi ne acaba
Weewoo' Alıntı: Hayır giriyor ama kamerayı açtığında alttaki fotiğraf çekme tusuna basıyorum çekmiyor. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya bunun sebebi ne acaba
GuiTaRisT111 Üye Weewoo' Alıntı: Hayır giriyor ama kamerayı açtığında alttaki fotiğraf çekme tusuna basıyorum çekmiyor. Genişletmek için tıkla ... Video çekmeyi denedin mi?
Weewoo' Alıntı: Hayır giriyor ama kamerayı açtığında alttaki fotiğraf çekme tusuna basıyorum çekmiyor. Genişletmek için tıkla ... Video çekmeyi denedin mi?
achambo Üye Weewoo' Alıntı: En kısa zamanda bir inceleme paylaşıcağım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... kutu açılışı bekleriz
Weewoo' Alıntı: En kısa zamanda bir inceleme paylaşıcağım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... kutu açılışı bekleriz
Yunkaai Üye Baska discovery kullanan varsa pm atabilirmi ? - - - Eklendi - - - Evet denedim videoda cekmiyor
Buğra Admin bu sorun tek sizde var herhalde belkide cekıyor ama slz fark etmıyorsunz?? yoksa oyle bir sorun olamaz
bu sorun tek sizde var herhalde belkide cekıyor ama slz fark etmıyorsunz?? yoksa oyle bir sorun olamaz
achambo Üye Weewoo' Alıntı: Baska discovery kullanan varsa pm atabilirmi ? Genişletmek için tıkla ... telefonu kapat aç, kamera ayarı değiş, videoya al geri fotoğraf çekmeye dön olacak mı - - - Eklendi - - - NakeDKing' Alıntı: bu sorun tek sizde var herhalde belkide cekıyor ama slz fark etmıyorsunz?? yoksa oyle bir sorun olamaz Genişletmek için tıkla ... videolarda çektiler o kadar sıkıntı yok
Weewoo' Alıntı: Baska discovery kullanan varsa pm atabilirmi ? Genişletmek için tıkla ... telefonu kapat aç, kamera ayarı değiş, videoya al geri fotoğraf çekmeye dön olacak mı - - - Eklendi - - - NakeDKing' Alıntı: bu sorun tek sizde var herhalde belkide cekıyor ama slz fark etmıyorsunz?? yoksa oyle bir sorun olamaz Genişletmek için tıkla ... videolarda çektiler o kadar sıkıntı yok
RowneSM Üye NakeDKing' Alıntı: bu sorun tek sizde var herhalde belkide cekıyor ama slz fark etmıyorsunz?? yoksa oyle bir sorun olamaz Genişletmek için tıkla ... Bencede. Kamera nasil fotograf cekmesinki. Belki ayarlarda bir sorun olabilir
NakeDKing' Alıntı: bu sorun tek sizde var herhalde belkide cekıyor ama slz fark etmıyorsunz?? yoksa oyle bir sorun olamaz Genişletmek için tıkla ... Bencede. Kamera nasil fotograf cekmesinki. Belki ayarlarda bir sorun olabilir
merto0180 Üye Weewoo' Alıntı: Baska discovery kullanan varsa pm atabilirmi ? - - - Eklendi - - - Evet denedim videoda cekmiyor Genişletmek için tıkla ... Çok fazla video var internette fotoğraf çekiyorlar, video çekiyorlar. Telefonunda yanlış bir şeyler yapmış olabilirsin belki. Detaylı inceleyip öyle dene bakalım. İnşallah çözümlenir.
Weewoo' Alıntı: Baska discovery kullanan varsa pm atabilirmi ? - - - Eklendi - - - Evet denedim videoda cekmiyor Genişletmek için tıkla ... Çok fazla video var internette fotoğraf çekiyorlar, video çekiyorlar. Telefonunda yanlış bir şeyler yapmış olabilirsin belki. Detaylı inceleyip öyle dene bakalım. İnşallah çözümlenir.
LimePie Üye bir şey sorucam gm kullanan arkadaşlar 1080p video kaydının formatı nedir acaba mp4 mü yoksa 3gp mi ?
bir şey sorucam gm kullanan arkadaşlar 1080p video kaydının formatı nedir acaba mp4 mü yoksa 3gp mi ?
Buğra Admin b@nlieue13' Alıntı: bir şey sorucam gm kullanan arkadaşlar 1080p video kaydının formatı nedir acaba mp4 mü yoksa 3gp mi ? Genişletmek için tıkla ... avi diye biliyorum ben
b@nlieue13' Alıntı: bir şey sorucam gm kullanan arkadaşlar 1080p video kaydının formatı nedir acaba mp4 mü yoksa 3gp mi ? Genişletmek için tıkla ... avi diye biliyorum ben
LimePie Üye NakeDKing' Alıntı: avi diye biliyorum ben Genişletmek için tıkla ... arkadaş benim c6-01 bile formatı mp4 avi ne ya film mi çekiyoruz sanki mp4 yapsaydılar ne olurdu tamam fiyatı uygunda bari şunu mp4 yapsaydılar.
NakeDKing' Alıntı: avi diye biliyorum ben Genişletmek için tıkla ... arkadaş benim c6-01 bile formatı mp4 avi ne ya film mi çekiyoruz sanki mp4 yapsaydılar ne olurdu tamam fiyatı uygunda bari şunu mp4 yapsaydılar.
HAM ZA Üye Weewoo' Alıntı: Kapatıp actım duzeldi.Sd card daki muzikleride acmiyodu oda duzeldi Genişletmek için tıkla ... hadi ya hep böyle sorunlamı karşılaşıcaz .s
Weewoo' Alıntı: Kapatıp actım duzeldi.Sd card daki muzikleride acmiyodu oda duzeldi Genişletmek için tıkla ... hadi ya hep böyle sorunlamı karşılaşıcaz .s
Yunkaai Üye HAM ZA' Alıntı: hadi ya hep böyle sorunlamı karşılaşıcaz .s Genişletmek için tıkla ... Bir daha olmaz herhalde
HAM ZA' Alıntı: hadi ya hep böyle sorunlamı karşılaşıcaz .s Genişletmek için tıkla ... Bir daha olmaz herhalde