KcygtYsn
Üye
sanalpazar sahibinden gittigidiyor vs yerlerde bazı kişiler elinde kalan son telefonları 600e satıyorlar
resmi sitesinde 649tl oda 1-2 hafta önce 649 oldu yoksa 600tl idi doların yükselmesinden dolayı azcık zam geldi
kardesim o benim c6-01'ime 3 kere oldu usb calismiyordu goruyordu ama sarj etme pcden dosya atma fonksiyonlari calismiyordu. Bana sifirini verdiler 3 kere ayni sebepten bozuldu diye. Her seferinde de ana kart degisti. Bu arada garanti sirketi kvk'di.bilgisayarım windows 7
bu sorun olusmadan once pc ye cıhazımı bagalayabılıyordum
garantıye gıttıgınde cıhazımın data yolları koptugunu solemrıslerdı
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu almak mantıklımı sizce ?
anakartı değiştirince ucret ıstıyormuydu kvk ?kardesim o benim c6-01'ime 3 kere oldu usb calismiyordu goruyordu ama sarj etme pcden dosya atma fonksiyonlari calismiyordu. Bana sifirini verdiler 3 kere ayni sebepten bozuldu diye. Her seferinde de ana kart degisti. Bu arada garanti sirketi kvk'di.
arkadaslar uzun sure incelemelerimden sonra bende gm discovry kullanicisi oldum telefonu 600 tl ye aldim diger pahali modellere göre 5 üzerinden 5 harika bir telefon butun beklentilerimi karsiliyor samsung s3 ve s4 kullanan arkadaslarim bu telefono gorduklerinde cok beğendiler. bir dusunun galaxi s3 fiyatina iki tane gm discovry alabilirsiniz bence paranizi cöpe atmayin hepimiz akilli insanlarin marka takintisi yapmayin
Değerli arkadaşım çok kısa ve öz söyleyim "ucuz alacak kadar zengin değilim" derler büyükylerimiz.Zira karşılaştırdığınız telefon modeli ile aldığınız üründe farklılıklar mevcut heleki S4 modelinde.Ama cihaz segmentinde gayet başarılı ve alınabilecek bir telefon.
Rekabet ortaminda normal. Firma zaten daha onceki modelleri ile begeni kazanmis bir marka.iyi gunlerde kullanın.
anakartı değiştirince ucret ıstıyormuydu kvk ?
telefonun maxıumum 6 saat ekran acık kalma suresı var (minumum parlaklıkta ) sen orta ayarda kullanıyosan 3.5-4 saate kadar duser
Bu telefona flash bellek takılıyor mu
Hangi telefona flash bellek takilabiliyor?
Arkadaşım wonder a taktığını söyledi ayrıca niye rencide ediyosunuz anlamadım bilmiyorum öğrenmek için soruyorum
Rencide etmedim sadece normal sordum smiley kullanmadigim icin siz oyle anladiniz sanirim
Yardimci kablo ile takilabilir bi ihtimal denemedim.
Hangi telefona flash bellek takilabiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?