Secret26
Üye
al arkadaşım s3 veya s4 alıcak paran yoksa gmd al
arkadaş telefonlardan pek anlamıo heralde...
Garantisi bittiyse al bence de arkadaş anlamıyor hayır sakın nedir ya1600 2000 paramız var da sanki gmd alıyoruz biz... Al sen pişman olmazsın daha dün ufak bir çeviri geldi tüm menü türkçe oldu Anlayacağın telefona bakıyor general mobile
al arkadaşım s3 veya s4 alıcak paran yoksa gmd al
- - - Eklendi - - -
arkadaş telefonlardan pek anlamıo heralde...
s2yi satıp alayım mı discovery bi tane sorayım dedim arkadaşlar
Tartışma çıkmasın lütfen
Niye anlamıyım ya? Adam da zaten s2 varmış. Niye gmd alsın?
- - - Eklendi - - -
Benim bilmediğim ne biliyorsunuz merak ettim? Adamın s2si var satıp gmd almak mantıklı mı sizce?
- - - Eklendi - - -
Benim bilmediğim ne biliyorsunuz merak ettim? Adamın s2si var satıp gmd almak mantıklı mı sizce?
Garantisi bittiyse al bence de arkadaş anlamıyor hayır sakın nedir ya1600 2000 paramız var da sanki gmd alıyoruz biz... Al sen pişman olmazsın daha dün ufak bir çeviri geldi tüm menü türkçe oldu Anlayacağın telefona bakıyor general mobile
Tartışma çıkmasın lütfen
elbette mantıklı s2 eski bir cihaz ve çift çekirdek.
Disocovery ise daha yeni işlemci var ve 4 çekirdekli performans ekran vs her yönüyle s2'den daha iyi
- - - Eklendi - - -
Soyle soyliyim arkadasim ben uc gundur kullaniyorum en yogun kullanimimda bile 6 saatten fazla gitti. Ancak gps haric digerlri acikti 3g falan komple acikti oyunlar online oyinlar falan yani o haliyle 6 saat gitti. Ancak bu gun su gps acim dedim. Actim bir saat icinde sarjim yuzde yetmislere indi...... Sarja tekrar taktim fulledim sarji ve gps yi (cipies yanikapattim. Saat besbucukta cikardm sarjdan yaklasik bir saat onbes dakka once ve su an %88 de )) kesinlikle acmayin GPS yi bence denemelerim onu gosterdi isterseniz sizde deneyin.
beyler yarın aksama doğru bi vıdeo cekıp koycam
discovery 1.parti ve 4.parti arasındaki farkları (kutu içeriği ve yazılım olarak) videoya alıcam
evet çekecektım ama telefonumu garantıye gondermek zorunda kaldım sarj edemıyordum bır turlu temeassızlık vardı ıdare edıyordu ama dun telefon hıc sarj olmadı ve bıtıncede bıdaha acamadım bende garantıye yollladım gelınce cekıcem ınsMerak ettiğim bir konu açıkçası videoyu çekecek misin?
evet çekecektım ama telefonumu garantıye gondermek zorunda kaldım sarj edemıyordum bır turlu temeassızlık vardı ıdare edıyordu ama dun telefon hıc sarj olmadı ve bıtıncede bıdaha acamadım bende garantıye yollladım gelınce cekıcem ınsMerak ettiğim bir konu açıkçası videoyu çekecek misin?
Arkadaslar bende de var gm discovery ama usb otg kablosunu görmüyor yardim edebilecek olan varmi acaba bi ayari falan varmi?
Bizim cihazda otg desteği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?