KayraBey
Üye
Canvas 4 romu cikti arkadaslar rom ucuyor cidden tavsiye ederim
Evet açıyorBuğra üfleyerek tuş kilidini açıyor mu
Yakında telefonu eşimden alacağım. Ona lg g2 alacağım. Telefon elime geçsin gerekeni yapacağım
burda 3g çekmiyo herhalde sadece E işareti var
Abi yaptığın smiley beni çok güldürdü çok yaşaYakında telefonu eşimden alacağım. Ona lg g2 alacağım. Telefon elime geçsin gerekeni yapacağım
E ise hicbir sey bekleme
Köy yerinde falansın sanırım kardeşcan bende köydeyim çoğunlukla bazı odalarda telefon internete iman gücüyle giriyor
Hadii yaazaten çok yavaş 0.10mbs zor çıkıyo
Köy yerinde falansın sanırım kardeşcan bende köydeyim çoğunlukla bazı odalarda telefon internete iman gücüyle giriyor
Evet şuan için köydeyimbalkonda H oluyor arada H+ oluyor
h+ olduğu zaman iyidir
Evet şuan için köydeyimbalkonda H oluyor arada H+ oluyor
Arkadaşım merhaba. eşime aldım bu telefondan 2 hafta önce. beyaz rengini. ondan iki hafta öncede kendime mavisini almıştım. bende bir sorun olmadı ama eşiminki aynı dediğin sorunlarla karşılaştı. telpaya kendim götürdüm. yazılım güncellemesi yaptılar. em tamamen türkçe oldu hemde taş gibi. bugünde kendi cihazımı götürüp yazılım güncellettim. 1 saatte verdiler. benimki de artık tam türkçe ve kapanma falan yok. parti parti alıyorlarmış. bazı partilerde çıkıyormuş. dert etme, gönder yaparlar garanti kapsamında.Arkadaşlar ben dün yeni bir discovery aldım ama bir sıkıntım var sorun bende mi acaba ne yapmalıyım sizce telefon belli bir süre sonra kilitleniyor ekran söndükten sonra güç tuşu falan hiç bir ise yaramıyor bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor fabrika ayarlarına döndüm yine değişmedi sorun aynı
Evet açıyor
Güvenlik-sesli komut buradan koyacaksın Ahmet abi çalışma prensibi mikrofon zaten normal telefona üfleyince algılıyor illa mikrofona üflemeye gerek yok
Tek 2 sorunu var galeri yok menüde onu uçurmuş herhalde bugün ufak fix verecek. birde dosya yöneticisiden telefonun kendi hafızası ve kart yer değişt,irmiş yanı kartı kendı hafızası gibi görüyor kendı hafızasını kart gibi görüyor başka şey yok nexus vs diğer tüm romlardan daha hızlı çok iyi
Kesinlikle al pisman olmassin
Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?
Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?