BatuhanOzalp77
Üye
beyler ben bu konuyu başından beri takip ediyorum da.. şimdi biraz nette söylenti duydum 2.partilerde sıkıntı varmış 3.partilerde wifi açık ekranı klitleyince donuyormuş filan ne yapmak lazım? hangi parti mal olduğunu nasıl anlarız?
dün carrefour bursa da gördüm kendilerinibi yönden hayal kırıklığına uğradım ön kamera 480p çekiyormuş... yapıverseydin 720p nolcaktı...
Ya htc evo 3d alasım falan var bunu görünce bi anda bu alasım geldi. Bu fiyata süper telefon
- - - Eklendi - - -
Seneye yaza gene bu stoklarda olur mu ki ? Veya daha iyisi çıkarmıkı?
Zaten htc evo 3D stoklarda kalmadı satılmıyor artık. Seneye yaza param olursa alacam belki o zamana daha iyisini çıkarır GM.
Evo 3d ile testlerde discovery önde bu bi kesin, ancak teknoloji bildiğimiz gibi çok hızlı gelişiyor örneğin Samsung sim kartı olmayan telefon tasarlıyor. Ben çok eskiden demiştim sadece ileride internet paketi kalacak arama mesajlaşma bitecek diye öyle birşey planlıyorlarmış.
Son olarak söyleyeceğim al dostum kullan olmadı satarsın.
Zaten htc evo 3D stoklarda kalmadı satılmıyor artık. Seneye yaza param olursa alacam belki o zamana daha iyisini çıkarır GM.
Bide bu telefona 500mb net paketi bir ay yeter mi. Siteleri masaüstü görünümde kullanan bi telefon çok kota yer mi ?
Bide neden bulması kolay değil telefonu çok iyi bi telefon her sitede olması lazım bence.
Ben her zaman 1 gb kullanıyorum daha bittiğini görmedim hep 750 falan kalıyor ancak evde ve iş yerinde hep wifi kullanıyorum sana sadece 500 mb ile yetmeyebilir.
Haklısın ancak çok fazla bir talep gördü belkide bu kadar beklemiyorlardı onun içinde şimdi 13nde geliyor 4. parti zaten ilerleyen zamanlarda her yerde bulunabilir.
Eve wi-fi şart olduZaten laptopda var wifi alırım o zaman. Saol
Süper telefon inşallah alırım.Ne demek her zaman, romlar ile wifi derecesi başarılı atrixten daha iyi gördüm
benımkı sınrısız ınternet o yuzden rahat kullanıyorum ayda 3 gb kullanıyorum ben tabı her sıteyı masaustu gorunum açık oluyo o yuzden cok gıdıyo tavsıyem masaustu kullanma cok gıder tabı telefonda koto sınırlama ozellıgı var bellı bır mb den sonra senı uyarıyo ve bellı bır mb den sonrada ınternetı kapatıyor yanı kontorun fealn gıtmemsı oluyoBide bu telefona 500mb net paketi bir ay yeter mi. Siteleri masaüstü görünümde kullanan bi telefon çok kota yer mi ?
Bide neden bulması kolay değil telefonu çok iyi bi telefon her sitede olması lazım bence.
kardeş bence paran varsa al o telefon durmaz ordaBunu duyduğuma çok sevindim.Bende BursadayımBabama söyledim akşam gidicez bi göstereyim telefonu ona inceliyelim bi bizde
Herkeste 4.2.1 yazması lazımTelefon sahibi olan arkadaşlar sürüm bilgisi ne yazıyor sizde yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?