Şehriyar
Üye
Evet sebepsiz yere gitti telefonu yeniden başlattım kamera simgesi yoktu ana sayfada sonra baktımki uygulamalarda da yok yani şuan fotoğraf çekemiyorum video kayıt yapamamıyorum.Playdan bikaç tane kamera uygulaması yükledim açmadı bi tanesi bazısıda sadece ön kamerayı açtı ön kamera açıkkende sağ köşedeki kamera değiştirme simgesi yok arka kameraya geçmiyor yani
bu arada 2 defa fabrika ayarlarına döndüm olmadı
Hocam şimdi es file da 2 tane galeri var biri kamera simgeli digeri normal bildigimiz galeri.Kamera adı altında bir uygulama yok
Es file explorer gibi bir programla /system/app konumuna gelip kamera uygulaması yerinde mi diye bakar mısınız?
Oradan bakmayın dediğim konumdan bakın Camera.apk dosyası var mı diye
Sensei ben baktım dediğin klasör içinde GN_Camera.apk ile GN_Camera.odex dosyaları mevcut
Heh simdi arkadas baksin bakalim o dosyalar var mi
Kullanıcılar kulübüne Beyaz Discoyla girmiş bulunuyorum , eklenebilirim. . Size yardımcı olmak , almak veya almamak konusunda tercihi size kalmış olan fikir vermek için bi kaç bişey söylemek istiyorum , dilimin döndüğünce . .
Hayırlı Geceler . . .
baktım ikiside var
merhaba ben bu programı buldum rehberle senkronize ediyor facebook kişilerini rehberde görebiliyorum artık ama bu kez de kişileri birleştiremiyorum yani rehber kaydıyla facebook profilini tek kayıt yapamıyorum... sen de dene istersen...Aynen kardesim bende ne yaptiysam olmadi bi çözüm yolu bulursam paylasirim tabiki.
Allah allah orda bulundugu halde menude gozukmuyorsa izinlerde mi bir sorun oldu ki. Recovery menusunde fix permissions diye bir secenek var mi? Sanmiyorum orjinalde olacagini ama..
Sizin icin en garanti cozum verilerinizi yedekleyip orjinal romu tekrar yuklemek olur herhalde. Eger buna ragmen calismiyorsa malesef sorun yazilimsal degil..
Burada da yerimi alayım dh den tanıyanlar vardır muhtemelen sorunu sıkıntısı sorusu olanların ulaşması yeterli.
Burada da yerimi alayım dh den tanıyanlar vardır muhtemelen sorunu sıkıntısı sorusu olanların ulaşması yeterli.
CM Rom var mı bu cihaz icin?
Merhabalr oncelikle tum forumun bayrami mubarek olsun hocam ben s3 miniye bir rom var s4 temali onu yuklemek istiyorum pc kullanimi olarak sorunum yok ama daha once hic bu tur islere yanasmadim acaba rica etsem rok yuklememde yardimci olur musunuz?
Hoşgeldin dostum. Seni forumda sıkça gördüm. Rom konusunda buradaki arkadaşlara da yardımcı olacağından eminim.
Merhabalr oncelikle tum forumun bayrami mubarek olsun hocam ben s3 miniye bir rom var s4 temali onu yuklemek istiyorum pc kullanimi olarak sorunum yok ama daha once hic bu tur islere yanasmadim acaba rica etsem rok yuklememde yardimci olur musunuz?
Başka burakgon hocamın ve bir kaç yabancı arkadaşın custom romları mevcut durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?