General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Es file explorer gibi bir programla /system/app konumuna gelip kamera uygulaması yerinde mi diye bakar mısınız?

Tepkiler: Dede

ankin38

Üye

Es file explorer gibi bir programla /system/app konumuna gelip kamera uygulaması yerinde mi diye bakar mısınız?
Hocam şimdi es file da 2 tane galeri var biri kamera simgeli digeri normal bildigimiz galeri.Kamera adı altında bir uygulama yok
Şu şekil

Oradan bakmayın dediğim konumdan bakın Camera.apk dosyası var mı diye

-efşan

Üye

Hay Maşaallah.

baktım ikiside var

Allah allah orda bulundugu halde menude gozukmuyorsa izinlerde mi bir sorun oldu ki. Recovery menusunde fix permissions diye bir secenek var mi? Sanmiyorum orjinalde olacagini ama..
Sizin icin en garanti cozum verilerinizi yedekleyip orjinal romu tekrar yuklemek olur herhalde. Eger buna ragmen calismiyorsa malesef sorun yazilimsal degil..

Aynen kardesim bende ne yaptiysam olmadi bi çözüm yolu bulursam paylasirim tabiki.
merhaba ben bu programı buldum rehberle senkronize ediyor facebook kişilerini rehberde görebiliyorum artık ama bu kez de kişileri birleştiremiyorum yani rehber kaydıyla facebook profilini tek kayıt yapamıyorum... sen de dene istersen...

ankin38

Üye

Evet oda yok.Hocam veriler umrumda değil zaten alalı 5-6 gün oldu pek birşey yapamadım.Sana zahmet orijinal rom atmayı anlatır mısın varmıdır linki? Servise göndermek istemiyorum yedek telefonum yok kaç gün beklicem Allah bilir.

Telefondan bende yok ki kardesim bilmiyorum nasil rom atilir orjinal rom nerde vardir..

forumda custom rom mevcut ben yükledim 2 gündür kullanıyorum s4 gibi oldu

Burada da yerimi alayım dh den tanıyanlar vardır muhtemelen sorunu sıkıntısı sorusu olanların ulaşması yeterli.

Tepkiler: Buğra ve Dede

KayraBey

Üye
Burada da yerimi alayım dh den tanıyanlar vardır muhtemelen sorunu sıkıntısı sorusu olanların ulaşması yeterli.

Hoşgeldin dostum. Seni forumda sıkça gördüm. Rom konusunda buradaki arkadaşlara da yardımcı olacağından eminim.

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
İnfinity v2 çıkmıştı 2 gün önce onu kurdum şuan memnunum.

Nenamark2 testi marketten indirip yapan var mı kaç fps sonuç aldınız? ben 44.3 aldım infinity v2 rom yüklü

Sarangni

Üye
CM Rom var mı bu cihaz icin?

selcukas

Üye

Merhabalr oncelikle tum forumun bayrami mubarek olsun hocam ben s3 miniye bir rom var s4 temali onu yuklemek istiyorum pc kullanimi olarak sorunum yok ama daha once hic bu tur islere yanasmadim acaba rica etsem rok yuklememde yardimci olur musunuz?

CM Rom var mı bu cihaz icin?

Başka burakgon hocamın ve bir kaç yabancı arkadaşın custom romları mevcut durumda.

Merhabalr oncelikle tum forumun bayrami mubarek olsun hocam ben s3 miniye bir rom var s4 temali onu yuklemek istiyorum pc kullanimi olarak sorunum yok ama daha once hic bu tur islere yanasmadim acaba rica etsem rok yuklememde yardimci olur musunuz?

S3 mini çok fazla bilgi sahibi olduğum bir alan değil muhtemelen forumda ana konusu mevcuttur veya rom mu hazırlayan arkadaş yardımcı olacaktır eğer hazırlayan burakgon hocamsa mutlaka yardımcı olacaktır.

- - - Eklendi - - -

Hoşgeldin dostum. Seni forumda sıkça gördüm. Rom konusunda buradaki arkadaşlara da yardımcı olacağından eminim.

Hoşbulduk daha önce 5800 için buradaydım şimdi destek içinde bir gözüm burada.

KayraBey

Üye

Bu konuda sadece general mobile discovery ile alakalı bilgiler paylaşılıyor. Android rom bölümüne konu açıp yardım isteyebilirsiniz