Peocawe
Üye
Bendede şu an aynı sorun var hem status barın izi kalıyor hemde renkler soluk mesela kırmızılar pembeye yakın gözüküyor burakgonun gamerz romuyla canvası da denedim onlardada google play den uygulama indirirken hata veriyor hemde lewa kadar görsellik katılmamış çok boşYani şu an sorunsuz bi rom yok disco için heralde
Bendede şu an aynı sorun var hem status barın izi kalıyor hemde renkler soluk mesela kırmızılar pembeye yakın gözüküyor burakgonun gamerz romuyla canvası da denedim onlardada google play den uygulama indirirken hata veriyor hemde lewa kadar görsellik katılmamış çok boşYani şu an sorunsuz bi rom yok disco için heralde
Nedir o gravity devre dışı bırakamazmıyız ekran bozulacak diye korkuyorumSoluk ekranına sebebi custom romlarda gravity box olması bence.orjinal rom sorunsuz?
Sistem güncellemelerinde yerel hafızadan yükle var onu kullanıp yüklemeye çalışacagım, çok teşekkür ederimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda güncelleme paylaşılmış
Neden iptal ettiniz zaten indirdikten sonra direkt başlamıyor ki güncelleme tuşuna basınca başlıyor
hiç denemedim uygulamadan kaynaklı olabilir ben uygulamayı kullanmıyorumya birşey diyecem youtube da görüntü kalitesi arttı güncellemeden olabilir mi?
bende orjinal launcher kullanmıyorum 3 aydırBildirim çubuguna eklenen kısayollar ve şu sallama olayı güzel olmuş, arayüz konusunda birşey diyemiyecegim bayadır atom launcher kullanıyordum orjinal arayüzü unutmuşumklavye küçük gibi geldi touchpala devam, kamera iyileşmiş gibi, tema menüsü güzel olmuş ama yeni tema olsa daha iyi olurdu şimdilik sorun yok
sistem daha stabil ve ram kullanımını düşürmüşler temizleme yapmadan stabil 550 mb civarında takılıyor. benim yazanlardan hariç gözüme çarpan bu oldu.Güncellemeyi deneyenler yazanlar dışında gözüne çarpan özellik oldu mu?
Ben yükledim ama şarza taktım dolduğunda deneyeceğim geniş şekilde.
evet boş ram miktarı artmış eskiden 590-600mb boş ram varken şuan temizlersem 620-650 civarı geziyorsistem daha stabil ve ram kullanımını düşürmüşler temizleme yapmadan stabil 550 mb civarında takılıyor. benim yazanlardan hariç gözüme çarpan bu oldu.
Nasıl yapıyorsunuz bende en fazla 300 mb ram boş oluyorevet boş ram miktarı artmış eskiden 590-600mb boş ram varken şuan temizlersem 620-650 civarı geziyor
ben birşey yapmıyorum valla widdgetleri azalt ev ekranı sayısını azalt düşecektir. saçlatıcıyı kullandığım halde boş miktar 550 civarındaysa launcher yüklesem 700 falan olur sanırımNasıl yapıyorsunuz bende en fazla 300 mb ram boş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?