General Mobile Discovery Güncelleme Hakkında Bilgi

Peocawe

Üye

o iz meselesini nasıl halledeceğiz ki? çok rahatsız edici.
hayır o iz sadece son parti cihazlarda varmış bildiğim kadarıyla. Diğer yükleyenlerde böyle bir sorun yok.

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Soluk ekranına sebebi custom romlarda gravity box olması bence.orjinal rom sorunsuz?

Peocawe

Üye
gravity box olsa herkeste olurdu Buğra hocam?

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Custom romlarin hepsinde herkeste ekran orjinal roma göre soluk görünüyor. Belkide sebebi bravia engine mod eklenmesi olabilir

Neymiş o bravia zarardan başka bişey değil romu yapan ekranın bu halini beğenmişmi

caglar b

Üye
Beyler güncellemeyi indirebilen birisi zip dosyasını paylaşabilirmi sabahtan beri indiremedim

Peocawe

Üye

burda güncelleme paylaşılmış

Tepkiler: caglar b ve Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi indirmeye başladı bende

caglar b

Üye

burda güncelleme paylaşılmış
Sistem güncellemelerinde yerel hafızadan yükle var onu kullanıp yüklemeye çalışacagım, çok teşekkür ederim

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Güncellemeyi deneyenler yazanlar dışında gözüne çarpan özellik oldu mu?
Ben yükledim ama şarza taktım dolduğunda deneyeceğim geniş şekilde.

Tepkiler: Invoke

alpai46

Üye
ya birşey diyecem youtube da görüntü kalitesi arttı güncellemeden olabilir mi?

caglar b

Üye
Bildirim çubuguna eklenen kısayollar ve şu sallama olayı güzel olmuş, arayüz konusunda birşey diyemiyecegim bayadır atom launcher kullanıyordum orjinal arayüzü unutmuşum klavye küçük gibi geldi touchpala devam, kamera iyileşmiş gibi, tema menüsü güzel olmuş ama yeni tema olsa daha iyi olurdu şimdilik sorun yok

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ya birşey diyecem youtube da görüntü kalitesi arttı güncellemeden olabilir mi?
hiç denemedim uygulamadan kaynaklı olabilir ben uygulamayı kullanmıyorum
bende orjinal launcher kullanmıyorum 3 aydır

Tepkiler: Invoke
Güncellemeyi deneyenler yazanlar dışında gözüne çarpan özellik oldu mu?
Ben yükledim ama şarza taktım dolduğunda deneyeceğim geniş şekilde.
sistem daha stabil ve ram kullanımını düşürmüşler temizleme yapmadan stabil 550 mb civarında takılıyor. benim yazanlardan hariç gözüme çarpan bu oldu.

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
sistem daha stabil ve ram kullanımını düşürmüşler temizleme yapmadan stabil 550 mb civarında takılıyor. benim yazanlardan hariç gözüme çarpan bu oldu.
evet boş ram miktarı artmış eskiden 590-600mb boş ram varken şuan temizlersem 620-650 civarı geziyor

Tepkiler: Invoke ve Özkan Ç.
bende kirpisma sorunu yoktu guncelleme yaptim videoyu duraklatip oynatinca 2 3 defa kirpiyo bi işi beceremedilersix gunsta ara sira takiliyodu simdi hiç takilmiyo asphalt 8 de full ayarlarda yine ayni kasiyor modern combat 3 ü deneyemedim güncellemeden önce oynuyordum simdi durduruldu diyor mc4 ü daha yuklemedim yarin deneyecegim sistem daha hizli çalisiyor pil ömru biraz artti antutudan 13.692 aliyor

Nasıl yapıyorsunuz bende en fazla 300 mb ram boş oluyor
ben birşey yapmıyorum valla widdgetleri azalt ev ekranı sayısını azalt düşecektir. saçlatıcıyı kullandığım halde boş miktar 550 civarındaysa launcher yüklesem 700 falan olur sanırım