Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye

1069 TL ye satıyorlar arkadaşlar kısa süreliğine alacaklar kaçırmasın
Site güvenilir mi acaba

Luck Star

Luck Star

Üye

1069 TL ye satıyorlar arkadaşlar kısa süreliğine alacaklar kaçırmasın
Site güvenilir mi acaba

general mobile güveniyorsun , siteye güvenmiyorsun . İlginç :close_tema:

dejavu178

dejavu178

Üye
o site hakkında bi kaç yorum okudum geç gönderiyor falan diyorlar, şikayetvar sitesinde de birsürü şikayet var

BelaMonte

BelaMonte

Üye
200-250 Tl az ver geç göndersinler ne olacak.

Uhops

Uhops

Üye
Geç göndererek nasıl kar edecek ki :hmmm

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Alan yok dimi alan varsa bi fikir paylaşsın :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o ekran 5.5'mi fotoğraflarda oldukça kibar duruyor

esokmen

esokmen

Üye
Elime aldigimda kucuk sandim ama harbi buyuk aslinda. Bana da kibar geldi gidip bi dokunmanizj bakmanizi oneririm

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Forumda alan yokmu dün ben gidip sordum gelmiş bazı bayilere :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Elime aldigimda kucuk sandim ama harbi buyuk aslinda. Bana da kibar geldi gidip bi dokunmanizj bakmanizi oneririm

Bende aldim elime , çok kaba. Piyasada alinabilcek max telefon boyutu bana göre 5" gerisi tablet telefon .

karayel90

karayel90

Üye
Almanyadan xperia z1 getirtiyorum getirtmesem bu telefonu kesin alırdım :DAlan varmı peki forumda ????

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Telefon büyük, küçük diye resimlerden videolardan aldanmayın arkadaşlar. Ben lumia 1320 yi videolardan izlediğimden 2 kat daha büyük olarak aldım elime. Tabi alıştım gene

Uhops

Uhops

Üye
Telefonun şarjı %51 iken Real Racing 3 oyununu (parlaklık sonda) getirerek 10 dakika oynadım. Şarj şu an %45. Telefonun arka tarafında hafif bir ısınma var. Oyundaki ayrıntılar, renkler muhteşem. Herhangi bir kasma donma yaşamadan rahatlıkla oynadım.Ekran da büyük oyunca aşırı keyif veriyor oyun.
Sizce nasıl bu?

0MG90

0MG90

Üye
Telefonun şarjı %51 iken Real Racing 3 oyununu (parlaklık sonda) getirerek 10 dakika oynadım. Şarj şu an %45. Telefonun arka tarafında hafif bir ısınma var. Oyundaki ayrıntılar, renkler muhteşem. Herhangi bir kasma donma yaşamadan rahatlıkla oynadım.Ekran da büyük oyunca aşırı keyif veriyor oyun.
Sizce nasıl bu?
Yeterince iyi bence

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Üst Alt