Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Elite lite 999 olacakmış alacaklara tavsiyem lite alsınlar boşuna 300 vermesinler

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

mehmettech

mehmettech

Üye
belki bizim firmalar indirim falan yapar ya :(

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gm tam hayal kırıklığı

Nokia 3310 ile gönderildi.

0MG90

0MG90

Üye
Elite Lite da satışa çıktı mı?

mehmettech

mehmettech

Üye
gm davetye gondermisti.ne oldu ?

0MG90

0MG90

Üye
Elite lite almak daha mantıklı bence 32gb için o fiyat değmez

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tip mi ?hangi muhendislik calismasi var elite de . G2 nin kenarlari ince tuslar arkada. Eliteye bak bide kutuya ekran takmislar telegon diye satiyorlar :D valla ne biliyim para verirken 3 kere dusunurum ben elite icin .
g2 galaxy serisi gibi çok klasik, zaten zevk meselesi tartışılmaz. Bence elite daha güzel, renkleride öyle.

mehmettech

mehmettech

Üye
Elitede tasarım mwdjjgjd arka kısmı çok hoşuna gitti sade- karışıklıktan uzak ...

esokmen

esokmen

Üye
Ben hala alma taraftariyim niye soylim balikesir de oturuyorum bi lg kulakligi kilifi jelatini bulurken sikinti yasiyorum. Ki telefoncu olarak soyluyorum. Gmd ciktiktan bir iki hafta sonra kiliflari falan vardi. Telpa bayilerine gondersiginde dukkan bir miktar para kazaniyor. Calistigim yerden 50 100 lira ucuza alabiliim. Ben alicam sahsen.

0MG90

0MG90

Üye

Hepsiburada ya gelmiş ön sipariş

10 Nisan'da stoklarda

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Abi adamlar yapmış ya geçen yaz s3 mini alıcaktım vazgeçtim gittim laptop aldım ve bu yazda bir akıllı telefon alıcam adamlar yapmış ya arkadaşlar general mobile sitesine girip hakkımızda kısmına tıklayın bunlar yazıyor

''
General Mobile kimdir?
General Mobile, evrensel teknolojiyi yakından takip ederek uluslararası bir marka yaratmak düşüncesiyle Amerika’da kurulmuş olan bir Türk şirketidir. Mobil cihazlarda en yeni teknolojileri, kolay kullanımlı tasarım ve yazılımlarla buluşturmayı amaçlamaktadır.
General Mobile ürünleri, Türkiye’ de satış sonrasında en iyi hizmet sunan Telpa’nın güvencesindedir.''

belki telefonları çinde üretiyor ama içinde türklerinde olduğu bir şirketmiş eğer gerçekten özelliklerini yansıtan bir telefon olursa kaç senedir bizi samsung,htc gibi üst düzey firmalar kazıklıyormuş diyeceğimize emini :)

İnşallah general mobile böyle güzel telefonları yapmaya devam eder ve şarj soketi sorunu gibi saçma sorunlarıda çözer

İyi forumlar konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
mehmettech

mehmettech

Üye
Sistem sanırım en fazla 1,2yer

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
tufless

tufless

Üye
Zaten arkadaşlar F/P ürünü lite olur. Birde bugün satışa sunuldu. Gören inceleyen var mı aramızda :DZaten arkadaşlar F/P ürünü lite olur. Birde bugün satışa sunuldu. Gören inceleyen var mı aramızda :D

Uhops

Uhops

Üye
Zaten arkadaşlar F/P ürünü lite olur. Birde bugün satışa sunuldu. Gören inceleyen var mı aramızda :DZaten arkadaşlar F/P ürünü lite olur. Birde bugün satışa sunuldu. Gören inceleyen var mı aramızda :D
Yarın değil mi?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bugün müü ?

esokmen

esokmen

Üye
Beyler ellerimden resimler geliyor

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve Dede

Üst Alt