Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Ureticilerin hicbiri tuketici dostu olmaz :D

Elektronim haberlesme muh. Okuyorum . Ekran haric o telefonu uretmek 300lira maximum . Ekran da bi o kadar olsa 700 -800 e geliyor adamlar ucuza veriyor piyasaya gore ama sonucta iyi kar ediyorlar .

Maliyetler üç aşağı beş yukarı belli. Zaten biraz bilgisi olan ufak bir araştırma ile buna ulaşır. Bazen firmalar bile açıklıyor maliyetleri.

Burada tuhaf olan aşırı kar marjları ve güzel ülkemde ki vergi uygulamaları. Bunların üzerine toplumda oluşan en iyisi bende olsun algısı da oluşunca bu ülkede istediğin fiyattan ürün satarım.

Ne zaman tüketim toplumundan üretim toplumuna geçeriz ve bazı konular hakkı da bilgi sahibi oluruz o zaman belki...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
elite 1299 tl
lite 999tl :)

Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
O fiyata nexus5 yada lg g2 almak daha mantikli dedigim gibi donanim ozelliklerine aldanmayin. Uzun vadede kullanima bakin . Farki goruceksiniz...
az önce bi tanıtım şeysi vardı onu izliyodum sunucular bile acayip amatördü ya

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1300 tl mi çok yanlış yaptılar yeni beklentim lumia 1520v birazda onu bekleyelim

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Lumialar cok hos cidden ama daha zamani degil zamani gelince bende ona gecicem
zaman dediğimiz 8.1 güncellemesi zaten cihaz tanıtıldığı an 8.1 ile gelecek nisan 19 gibi tanıtılacak inşallah

134ugurcan

134ugurcan

Üye
8.1 derken nasıl bişey o konuyu bi anlatır mısınız bende almayı düşünüyorumda

Luck Star

Luck Star

Üye
zaman dediğimiz 8.1 güncellemesi zaten cihaz tanıtıldığı an 8.1 ile gelecek nisan 19 gibi tanıtılacak inşallah

Zaman derkeb wp nin yayginlasmasi gerek onu dedim .. kullananlar telefon diye kullaniyo her uygulama direk ios androide cikiyo . Onada standart olarak cikmasi lazim

• Beğen
Tepkiler: Dede
Uhops

Uhops

Üye
1300'e elite tutmayabilir ama 999'a Lite baya tutulur. Bide SD olsaydı....

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
8.1 derken nasıl bişey o konuyu bi anlatır mısınız bende almayı düşünüyorumda
şu an için lumialarda bazı eksiklikler var örneğin bildirim merkezi yok beklenen 8.1 güncelleme ile tüm eksiklikler giderilecek ve bir çok yenilik eklenecek tarih olarak ne zaman derseniz nisan ayı içerisinde beta sürümü en geç ağustosa kadarda global sürüm yayınlanacak bu konuda daha ayrıntılı bilgiyi windowsphone genel bölümündeki sdk konusu var o konuyu incelemenizi tavsiye ederim mağaza konusunda ise artık her şey çok daha güzel

BelaMonte

BelaMonte

Üye
tip olarak gm elite almaya değer, g2 ye göre

134ugurcan

134ugurcan

Üye
şu an için lumialarda bazı eksiklikler var örneğin bildirim merkezi yok beklenen 8.1 güncelleme ile tüm eksiklikler giderilecek ve bir çok yenilik eklenecek tarih olarak ne zaman derseniz nisan ayı içerisinde beta sürümü en geç ağustosa kadarda global sürüm yayınlanacak bu konuda daha ayrıntılı bilgiyi windowsphone genel bölümündeki sdk konusu var o konuyu incelemenizi tavsiye ederim mağaza konusunda ise artık her şey çok daha güzel
teşekkürler bilgi için
bence değmez yinede güncelleme konusunda g2 daha güvenilir

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lite alirim elite alcagima liste çok tutar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Elite alacaklar gitsin nexus 5 g2 alsin ama lite çok tutacak

Luck Star

Luck Star

Üye

Tip mi ?hangi muhendislik calismasi var elite de . G2 nin kenarlari ince tuslar arkada. Eliteye bak bide kutuya ekran takmislar telegon diye satiyorlar :D valla ne biliyim para verirken 3 kere dusunurum ben elite icin .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
mehmettech

mehmettech

Üye
tasarım hoşuma gitti , sade ve hoş

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Üst Alt