Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye
Evetttttttttt... 1299 dan açılmıştır fiyatı. Geçmiş olsun elite. Disco nun çeyreği kadar satamıcak bence. Neye güvenerek bu fiyatı biçtiler anlamadım. 1099 dan falan açta satış nedir görsün yine. Alıcıları mutlu etsene. Zaten insanlar güvenmeye başladı alıyo. Al işimdi yaptığına bakk
GM'yi bekledikte noldu LG zengin oldu :)

Bak ne güzel söyledin :D Ağzına sağlık :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
bu fiyata nexus 5 alırım

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Çok heyecanlıydım ama 1299 nedir abi :icelim::sahan2::ban::oha2: :dayak::duello::bira2::box:bira:? lg g2 1400 civarı olursa (ya da oldu telefon piyasasını takip edemiyorum)(vatan bilgisayardan gerekli indirimi bekliyoruz):sos:bann:

Legendary.

Legendary.

Üye
Normal Discovery alırım daha iyi artık..

Uhops

Uhops

Üye
1250TL'ye lg g2 16 var.;
N11 neden böyle ucuz ki :hmmm

Legendary.

Legendary.

Üye
Paralel ithalat olması lazımdı o.

dejavu178

dejavu178

Üye
tam 1200 e razı olmuşken 1300 olması kötü oldu

esokmen

esokmen

Üye
100 lira indirime gitsin

134ugurcan

134ugurcan

Üye
32 gb 1500

smh60

smh60

Üye
Geçmiş olsun GM maksimum 1200 TL olmalıydı 1100 TL civarı idealdi discovery kadar asla satamaz

maktama

maktama

Üye
Şubatta getirmeye çalışıyoruz dediler mart sonu geldi, snapdragon800ac koyucaz dediler ama şubata yetiştiremeyeceğimiz için koyamadık dediler(mart'a da yetiştirememişler anlaşılan). Dolar kuru şu ankinden biraz daha yüksekken 1199tl olacak dediler,1299 tl fiyat biçmişler.
Demem o ki,şubat sonu 1199tl'ye çıksaydı piyasayı süpürmüştü tekrar. 800ac olmasa da süpürmüştü, ama gecikti biraz, ayrıca fiyat da tuzu biberi oldu.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
caps6

caps6

Üye
discovery fiyatlarıda arttı böyle yüksek fiyatlarla eskisi kadar satış yapamaz indirime gidebilirler birde elite erken çıktı önce discovery 2 çıkmalıydı uygun fiyatlarla satışa devam edip sonra üst modele yani elite geçmeliydi ayrıca servisinide geliştirmesi lazım hala gm nin facebook sayfasında söket sorunu için para alındığını ve servisin yavaş çalıştığı yazılıyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ben size dedim yok 1000tlden aşagı olmaz dediniz ben size taaaaaaaa başından beri 1300 1400 den aşagı olmaz demiştim bi mantıklı düşünün allah için görün bakın discovery 2 de 800 900tl den aşagı olmaz elita lite da 1000 den aşagı olmaz :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet gençler sanırım geliyor :)

0MG90

0MG90

Üye
İndirime girmesini bekleyeceksiniz artık:)

Luck Star

Luck Star

Üye
Bence diğer özelliklere bakılarak bahsettiğin özellikler es geçilebilir. :) Bu mhl ne oluyor?

Abi snapdragon 600den sonrasi zaten cok hizli ve hizi farkedemiyorsun eger telefonu , telefon gibi kullaniyorsan ,

Ee geriye ne kaldi ozellik kalite tasarim vs vs , hangisi var bunda , bence 5 para etmez , 1000 ,1100 anca oda islemci ram gpu dan dolayi

Sarangni

Sarangni

Üye
Abi snapdragon 600den sonrasi zaten cok hizli ve hizi farkedemiyorsun eger telefonu , telefon gibi kullaniyorsan ,

Ee geriye ne kaldi ozellik kalite tasarim vs vs , hangisi var bunda , bence 5 para etmez , 1000 ,1100 anca oda islemci ram gpu dan dolayi

S4 Pro Snapdragon işlemcide de durum aynı. Telefonu hakkını vererek kullanınca hız fark edilmiyor. LG G telefonumu arkadaşlarla bir araya gelince karşılaştırıyoruz kağıt üstünde onlar iyi ama hızda neredeyse fark yok.

1300 fazla olmuş. Hani tüketici dostu olacaklardı.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
S4 Pro Snapdragon işlemcide de durum aynı. Telefonu hakkını vererek kullanınca hız fark edilmiyor. LG G telefonumu arkadaşlarla bir araya gelince karşılaştırıyoruz kağıt üstünde onlar iyi ama hızda neredeyse fark yok.

1300 fazla olmuş. Hani tüketici dostu olacaklardı.

Ureticilerin hicbiri tuketici dostu olmaz :D

Elektronim haberlesme muh. Okuyorum . Ekran haric o telefonu uretmek 300lira maximum . Ekran da bi o kadar olsa 700 -800 e geliyor adamlar ucuza veriyor piyasaya gore ama sonucta iyi kar ediyorlar .

Luck Star

Luck Star

Üye
.

Üst Alt