Arkadaşlar bugün S5'in lansmanı yapıldı. Elite ile ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum. (Tartışma değil sadece karşılaştırma.) Snapdragon 800 2.5 ghz olan işlemciyi kullanmışlar. Yani bizim asıl istediğimizi, demek istediğim o işlemciyi kullanmasına rağmen pek bir fark gözükmüyor gibi. Ram 2 gb bizim Elite 3 gb sunuyor bize. benchmark testlerinde gene elite üstte. Performans olarak elite üstün bir cihaz gibi gözüküyor.
Gelelim kasa ve parmak okuyucu, Parmak okuyucuyu o kadar üst bir şey görmeyin Ben eski bir atrix kullanıcısı olduğum için arkadaşlar arasından başka hiç bir işe yaramıyor. Kasası elite göre gerçekten daha şık (G2 ye göre bence düşük).Ayrıca Touchwiz biraz ağır kalmış gibi gördüm.
Ayrıca arkadaşlar elite dediğimiz cihaz 1200 fiyatında gelecek bu amiral gemisi olan 2000 civarında 800 liralık büyük bir fark var elite alacak arkadaşlar bence elitenin eksik yönleri bu fiyat farkında göz ardı edilebilir diye düşünüyorum.
Sadece ufak bir bilgilendirmek yapmak istedim kesinlikle kötü bir amacım yoktur. S5i görünce gerçekten elitenini daha iyi olduğunu düşündüm ve isterse 15 gün olsun gene de beklemeye hazırım.