0MG90
Üye
Sarı,turuncu ve beyaz çok şık duruyorGM hangi renkleri üretir?
Sarı,turuncu ve beyaz çok şık duruyorGM hangi renkleri üretir?
Yeşil ve lacivertSarı,turuncu ve beyaz çok şık duruyor

Caner, birimiz lacivert, birimiz ise sarı alsın. Anladın.Yeşil ve lacivert![]()
Caner, sen yara ben birimiz lacivert, birimiz ise sarı alsın. Anladın.![]()

Aynen, eğer alırsam sarıyı alırım muhtemelenTam
Temasıyla birlikte muhtteşem gözüküyor.
Hepse muhteşem bence. Bu tip köşeli tasarımlar renkli olunca süper oluyor.

Neye göre bukadar emin konusuyosun kardes bi siteden gormussun konusuyosun ikisininde rami sebeke bandi islemcisi ayni olacak ayni inc olacak fakat lite olacakOff lacivert fenaymış
2.2 değil 2.5 ghz... Elite ile Elite Lite arasında işlemci farkı yok. Sadece RAM ve ROM farkı var. Ayrıca 4G ikisinde de olacaktır.

Aynı telefonu aynı özelliklerle neden Lite versiyonunu çıkarsınlar? Lite 2gb ram 16gb hafızalı çıkacak.Neye göre bukadar emin konusuyosun kardes bi siteden gormussun konusuyosun ikisininde rami sebeke bandi islemcisi ayni olacak ayni inc olacak fakat lite olacak![]()
Neye göre bukadar emin konusuyosun kardes bi siteden gormussun konusuyosun ikisininde rami sebeke bandi islemcisi ayni olacak ayni inc olacak fakat lite olacak![]()

bu söylediklerini bitek sen söylüyorsun . Senin dışında benim düşüncemde olan daha çok insan var biraz daha dikkatli düşün kardeş herşey aynı ram düşük diye 200-400tl düşermi . Ben araştıkrdım ve ac versiyon yani elit 2.5ghz ac olmayan yani lite diye beklenen 2.2ghz ve elitde 3gb ram 1gb ekran kartı var . Litede 4g olması çok saçma olur ekranda aynı boyda , öyle değilmi?Sen CEO musun kardeş? Gayet eminim iki model arasındaki tek fark RAM ve ROM olacak. Başka değişen bir şey yok.![]()

Yinede tasarım konusunda pek göze batacak şekilde güzel bir tasarımı yok.
Karalamak gibi olmasın ama bence performans ile tasarım zıt kutuplar. Performans arttıkça görsellik düşüyor.![]()
bu söylediklerini bitek sen söylüyorsun . Senin dışında benim düşüncemde olan daha çok insan var biraz daha dikkatli düşün kardeş herşey aynı ram düşük diye 200-400tl düşermi . Ben araştıkrdım ve ac versiyon yani elit 2.5ghz ac olmayan yani lite diye beklenen 2.2ghz ve elitde 3gb ram 1gb ekran kartı var . Litede 4g olması çok saçma olur ekranda aynı boyda , öyle değilmi?![]()
Ac olmayan lite diye çıkmayabilir. Bu yüzden tartışıyoruz sanırım
lite diye beklenen demişim yukarıda zaten