tufless
Üye
Peki bu değişikliklerin performans konusunda büyük etkisi olur mu ?Yanlışlık yok arkadaşlar tek fark 16GB Rom/2 GB Ram olması. Geri kalan her şey aynı.
Peki bu değişikliklerin performans konusunda büyük etkisi olur mu ?Yanlışlık yok arkadaşlar tek fark 16GB Rom/2 GB Ram olması. Geri kalan her şey aynı.
Peki bu değişikliklerin performans konusunda büyük etkisi olur mu ?
3 gb ram en az 3-4 yil goturur.1100 gibi bir giris yaparsa tam bir f/p canavari olur.Yani simdi elite varken normal gmd2 almakta biraz garip.Aralarindaki fiyat farki en fazla 250 falan olur zalnimca.1GB ram çok büyük fark değil aslında sonuçta 2GB yeterli bir miktar ama önemli olan hafıza bence. Çünkü hafıza kartı desteği yok bu sebeple Elit öne çıkıyor 32GB dahili hafıza ile.
lite tercih edilecektir.250den fazla olacaktır lite arasında 100-200olmaıdır ac versiyon elit 1199tlye kadar çıkması bekleniyor inş yakında kur düşerse firmada sunacaktır piyasaya. Onu bekliyorlar3 gb ram en az 3-4 yil goturur.1100 gibi bir giris yaparsa tam bir f/p canavari olur.Yani simdi elite varken normal gmd2 almakta biraz garip.Aralarindaki fiyat farki en fazla 250 falan olur zalnimca.
litenin ghzi 2.2 ve 4g yokıps ejran olmaması artık sorun kabul edilmemeli yeni kullanılan ekran teknolojisi gayet iyi .güneş ışığı etki etmiyorGM Discovery Elite'in özellikleri neler olacak?
General Mobile Discovery Elite Lite'ın özellikleri:
- 2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci,
- Adreno 550MHz Adreno 330 GPU,
- 3GB Sistem belleği / 32GB ROM,
- 5,5" fu ll HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran,
- 16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera,
- 2500mAh Batarya,
- Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass.
Arkadaşlar elite lite , Elite modeline göre boyutları biraz daha küçük olmıcak mıydı ? Ben bir kaç video da okuduğum yazılarda böyle duydum ve okudum. Burda iki modelinde 5.5" olduğu söyleniyor. Burda bir yanlışlık var mı ?
- 2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci,
- Adreno 550MHz Adreno 330 GPU,
- 2GB Sistem belleği / 16GB ROM,
- 5,5" fu ll HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran,
- 16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera,
- 2500mAh Batarya,
- Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass.
- Bilgiler 10line.net ten alıntıdır.
bütün hepsi gelicek o konuda değişiklik yokama telefonun arayüzü alışılmış androidden farklı olarak daha güzel benceGM hangi renkleri üretir?
GM hangi renkleri üretir?
litenin ghzi 2.2 ve 4g yok
mavi değil mi o yaOff lacivert fenaymış
2.2 değil 2.5 ghz... Elite ile Elite Lite arasında işlemci farkı yok. Sadece RAM ve ROM farkı var. Ayrıca 4G ikisinde de olacaktır.

mavi değil mi o ya![]()
lacivert gibi geldi gözüme. Her neyse güzelmiş o renk 
sağdan üçüncü renkBilmem koyu birazlacivert gibi geldi gözüme. Her neyse güzelmiş o renk
![]()

sağdan üçüncü renk![]()

Ben 250 olcağını sanmıyorum. Muhtemelen 350 civarlarında olur3 gb ram en az 3-4 yil goturur.1100 gibi bir giris yaparsa tam bir f/p canavari olur.Yani simdi elite varken normal gmd2 almakta biraz garip.Aralarindaki fiyat farki en fazla 250 falan olur zalnimca.