Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye

Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.
Bende HDR ile o hale getirebilirim fotoğraflarımı. Kalite çok iyi gelmedi bana göre.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Türe

Türe

Üye
16 ya göre düşük ama bence gayet güzel.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bi an önce gelsin şu cihaz ya. Lumia ile bunun arasında kaldım.

enterneoll

enterneoll

Üye
konu bence yanlış yerde android genel bölümünde olmalı

enterneoll

enterneoll

Üye
-Android 4,2,2(4,4 KitKat güncellemesi alacak)
-16mp arka,8mp ön kamera(ön kamerada optik odaklama dahi var)

bunlar biraz saçma değil mi sen böyle bir telefon çıkart içinde 4.2.2 ile gelsin ve ön kamera 8 mp 2 mp yapın fiyat düşük olsun çok gereksiz bir özellik olmuş

ANIL

ANIL

Admin

bunlar biraz saçma değil mi sen böyle bir telefon çıkart içinde 4.2.2 ile gelsin ve ön kamera 8 mp 2 mp yapın fiyat düşük olsun çok gereksiz bir özellik olmuş

Yazılımın onların elinde olan birşey olduğunu sanmıyorum. Google ne derse o :D 4.4 güncellemesini alacak sonuçta. Kamera konusunda farklı olmak istemişler.

enterneoll

enterneoll

Üye
Yazılımın onların elinde olan birşey olduğunu sanmıyorum. Google ne derse o :D 4.4 güncellemesini alacak sonuçta. Kamera konusunda farklı olmak istemişler.
Yazılım konusunda serbestledi sanki hem bide neden google eski sürümü kullanın desin ki bu mantıklı gelmedi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu telefonda stabillikte ve arayüzde kasma sorunu olur mu? s4 de filan bir uygulamadayken iki saatte menüye gidiyor da .s

0MG90

0MG90

Üye
Bu telefonda stabillikte ve arayüzde kasma sorunu olur mu? s4 de filan bir uygulamadayken iki saatte menüye gidiyor da .s
Bildiğim kadarıyla Aosp'u biraz değiştirip sunuyorlar ondan kasmaz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Eğer kasmazsa kesinlikle bu cihaz alınır. Hele bi Türkiye'ye gelsin :eller:

Invoke

Invoke

Üye
Yazılım konusunda serbestledi sanki hem bide neden google eski sürümü kullanın desin ki bu mantıklı gelmedi

Sonuçta cihazı GM üretmiyor. Gionee bunun reklamını "made for shooting" diye yaptı, kamera açısından farklı olmak istemişler.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Niye ki ne güzel yapmış adamlar:D

0MG90

0MG90

Üye
Bence o hiç şık değildi. Ayrıca düştüğünde daha rahat dağılır. Yekpare bir cihaz dayanıklılık açısından daha iyidir.
Yani hiçbiri bir 3310 değil :p

Şimdi bu cihaz Elife E7 ya, buna çıkan Cyanogen'leri (Elife için yani) yüklesek bir şey olmaz dimi?

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt