KayraBey
Üye
Ver linki buradan sıkıntı olmazYazdım duvarına özel kapalı.
Ver linki buradan sıkıntı olmazYazdım duvarına özel kapalı.
Ver linki buradan sıkıntı olmaz
Güncellemeleri Ginoone değil GM Çıkarıcak Ayrıca Pil ömrünün resmini paylaşmışlar gerçekten öyleyse mükemmel.

Evet çok daha iyi bir cihaz gelecek. Hakikaten merak ediyorum gelsin de inceleriz.O resime göre güzel ama şunu unutmamak gerek:O cihaz prototip arka planda çalışan çok sayıda program var(kayıt tutma vs.) Ve Normal S800 ve Adreno330 var.
Gelecek cihazda ise:Arka planda çalışan programlar olmayacak ama S800 A/C 2.5 Ghz ve Adreno 330 550 mhz olacak.
![]()

Amacın ne senin kardeşim ? Konu açıldığından beri GM yi kötülüyosun ? Önceki mesajında fason üretim yazıyosun bu mesajda o üreticilere teşekkür ediyosun ?Teşekkürler Gionee...
Evet.Bu hangi cihaz?Elife E7 mi?
Amacın ne senin kardeşim ? Konu açıldığından beri GM yi kötülüyosun ? Önceki mesajında fason üretim yazıyosun bu mesajda o üreticilere teşekkür ediyosun ?
Fason üretim dediğin firmayı alkışlamaya devam et. Bir söz söylüyosan onun arkasında durKötü bir niyetim yok. Doğruları söylemek suç mu? "Teşekkürler Gionee" dedim diye GM'yi kötülemiş mi oldum? "Fason üretim" dedim diye GM'yi kötülemiş mi oldum? Bunlar yalan mı yoksa? Tekrar söylüyorum alkışlanması gereken Gionee'dir. GM'ye de bu cihazı ülkemize getirdiği için teşekkürler.

Fason üretim dediğin firmayı alkışlamaya devam et. Bir söz söylüyosan onun arkasında dur![]()
Tamam tamam haklısın kralsın. Üretimi sankı GM yapıyo sen GM ye fason üretim diyosun ? Bi dediğin bi dediğini tutmuyo.Fason üretim derken GM için söyledim onu. Yani GM, Gionee'ye yaptırıyor demek istedim. Gionee'ye bir laf atmadım anlayacağın. Nerenle okuyorsun?
Tamam tamam haklısın kralsın. Üretimi sankı GM yapıyo sen GM ye fason üretim diyosun ? Bi dediğin bi dediğini tutmuyo.![]()
Kimseye cihaz yaptırmadı hazır cihazı aldı.Kardeşim anlamak istemiyor musun? GM'ye fason üretim dememin sebebi başkasına cihaz yaptırması. Bi dediğimin bi dediğimi tutmaması gibi bir durum yok.
Kimseye cihaz yaptırmadı hazır cihazı aldı.