Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
GM ekibi doğru yolda ilerliyor. Piyasanın nabzını iyi tutup doğru kararlar verip kullanıcı yorum ve beklentilerini doğru analiz ediyor. Buna en iyi örnek GMD 2 ilk haliyle değilde beklentiler doğrultusunda çıkması ve donanım da değişikliğe gidecek olması.

Elite için söylenilecek bir şey yok her şey kağıt üzerinde belli.

Bize GM taktir etmek düşer.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Teşekkürler Gionee...

Legendary.

Legendary.

Üye
Güncellemeleri Ginoone değil GM Çıkarıcak Ayrıca Pil ömrünün resmini paylaşmışlar gerçekten öyleyse mükemmel.

O resime göre güzel ama şunu unutmamak gerek:O cihaz prototip arka planda çalışan çok sayıda program var(kayıt tutma vs.) Ve Normal S800 ve Adreno330 var.

Gelecek cihazda ise:Arka planda çalışan programlar olmayacak ama S800 A/C 2.5 Ghz ve Adreno 330 550 mhz olacak.

:zong:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Türe

Türe

Üye
O resime göre güzel ama şunu unutmamak gerek:O cihaz prototip arka planda çalışan çok sayıda program var(kayıt tutma vs.) Ve Normal S800 ve Adreno330 var.

Gelecek cihazda ise:Arka planda çalışan programlar olmayacak ama S800 A/C 2.5 Ghz ve Adreno 330 550 mhz olacak.

:zong:
Evet çok daha iyi bir cihaz gelecek. Hakikaten merak ediyorum gelsin de inceleriz. :pro:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
134ugurcan

134ugurcan

Üye
İlk partında sorun çıkar mı? Veya diğer partlarında 3000 mh pil olarak gelir mi?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Elite 1100-1200 TL arasında olacaksa Elite Lite 950-1100 TL arasında olur herhalde. 1000 TL'nin altına 2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac'ye sahip olabileceksiniz belki de :)

Kit Kat

Kit Kat

Üye

kingleng123

Üye
Benim merak ettigim 2500 mAh batarya bu telefona ne kadar dayanir?

Invoke

Invoke

Üye
Bu hangi cihaz?Elife E7 mi?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Amacın ne senin kardeşim ? Konu açıldığından beri GM yi kötülüyosun ? Önceki mesajında fason üretim yazıyosun bu mesajda o üreticilere teşekkür ediyosun ?

Kötü bir niyetim yok. Doğruları söylemek suç mu? "Teşekkürler Gionee" dedim diye GM'yi kötülemiş mi oldum? "Fason üretim" dedim diye GM'yi kötülemiş mi oldum? Bunlar yalan mı yoksa? Tekrar söylüyorum alkışlanması gereken Gionee'dir. GM'ye de bu cihazı ülkemize getirdiği için teşekkürler.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Kötü bir niyetim yok. Doğruları söylemek suç mu? "Teşekkürler Gionee" dedim diye GM'yi kötülemiş mi oldum? "Fason üretim" dedim diye GM'yi kötülemiş mi oldum? Bunlar yalan mı yoksa? Tekrar söylüyorum alkışlanması gereken Gionee'dir. GM'ye de bu cihazı ülkemize getirdiği için teşekkürler.
Fason üretim dediğin firmayı alkışlamaya devam et. Bir söz söylüyosan onun arkasında dur :ok2:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Fason üretim dediğin firmayı alkışlamaya devam et. Bir söz söylüyosan onun arkasında dur :ok2:

Fason üretim derken GM için söyledim onu. Yani GM, Gionee'ye yaptırıyor demek istedim. Gionee'ye bir laf atmadım anlayacağın. Nerenle okuyorsun?

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Fason üretim derken GM için söyledim onu. Yani GM, Gionee'ye yaptırıyor demek istedim. Gionee'ye bir laf atmadım anlayacağın. Nerenle okuyorsun?
Tamam tamam haklısın kralsın. Üretimi sankı GM yapıyo sen GM ye fason üretim diyosun ? Bi dediğin bi dediğini tutmuyo.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tamam tamam haklısın kralsın. Üretimi sankı GM yapıyo sen GM ye fason üretim diyosun ? Bi dediğin bi dediğini tutmuyo. :sahan:

Kardeşim anlamak istemiyor musun? GM'ye fason üretim dememin sebebi başkasına cihaz yaptırması. Bi dediğimin bi dediğimi tutmaması gibi bir durum yok.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Kardeşim anlamak istemiyor musun? GM'ye fason üretim dememin sebebi başkasına cihaz yaptırması. Bi dediğimin bi dediğimi tutmaması gibi bir durum yok.
Kimseye cihaz yaptırmadı hazır cihazı aldı.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Fason üretim evet.:haha: Çin'in En büyük ikinci firması.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt