General Mobile Devamı getircekmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Devamı getircekmi ?
arkadaşlar geçtiğimiz günlerde general mobile discovery cihazını duymuştuk.
bu cıhazı general mobile üretmiyor sadece dağıtımını yapıyor üretimi ise amerikadaki blu adında şitket general mobile discovery modeli yurtdısındakı adı blu life play ülkemizde blu life play geldi ama life serisinin başka modelleride var BLU Products’tan uygun fiyatlı çift sim kartlı LIFE Serisi akıllı telefonlar duyuruldu burda olduğu gibi sizce general mobile bunlarıda getırmı ?

Akıncı

Akıncı

Üye
hiç belli olmaz

Invoke

Invoke

Üye
aynen, hiç belli olmaz...

Matthe

Matthe

Üye
Bence devamı gelir çünkü çok fazla talep oldu

Weblogger

Üye
Getirsin bakalım :D

LimePie

LimePie

Üye
discoverye baya istek olduğu için getirebilir sonuçta önemli olan müşteri memnuniyeti.Devamı gelicektir diye düşünüyorum.

achambo

achambo

Üye
gm bununla bir atılış yapabilir ve bunu değerlendirecektir bence devamını getirir gibime geliyo

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
devamı gelrise life wiew türünden çıkacak olanı çok ses getirir 5 mp ön kamere koymuşlar görüntülü görüşemeye ağır basmışlar

Buğra

Buğra

Admin
bence gelecektir gm discovery ile pazara iyi bir giriş yaptı :) eğer discovery güncelleme desteği sunmazsa çok büyük geri teper ama sunacaktır çok talep var. o yuzden bu fıyat aralıgında zamanla daha ıyı telefonlarıda getırecektır

Ramatata

Ramatata

Üye
Gelsin getirsin en azından piyasa biraz iner hoş inmesede sorun değil general mobile yeter bize

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bence gelecektir gm discovery ile pazara iyi bir giriş yaptı :) eğer discovery güncelleme desteği sunmazsa çok büyük geri teper ama sunacaktır çok talep var. o yuzden bu fıyat aralıgında zamanla daha ıyı telefonlarıda getırecektır

Telefonu üreten Blue life (yanlış hatırlamıyorsam) diye bir Çin firması olması . Yazılım destek konusunda pek ümitli olmamak lazım diye düşünüyorum. Ancak kaynak kodları alırsa ve yazılım geliştirme mühendisleri uğraşırsa güncelleme gelir yada custom romlarla idare edersiniz diyecekler.

İnşallah yanılırım da yazılım geliştirme destek birimi güncelleme verir.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

Telefonu üreten Blue life (yanlış hatırlamıyorsam) diye bir Çin firması. Yazılım destek konusunda pek ümitli olmamak lazım diye düşünüyorum. Ancak kaynak kodları alırsa ve yazılım geliştirme mühendisleri uğraşırsa güncelleme gelir yada custom romlarla idare edersiniz diyecekler.

İnşallah yanılırım da yazılım geliştirme destek birimi güncelleme verir.
gm planet telefonu 2.2'den 2.3'e yükselttiler bu telefon çok fazla sattı bunuda en kötü 4.3 güncellemesi verirler oda 2 yıl götürür en azından :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

gm planet telefonu 2.2'den 2.3'e yükselttiler bu telefon çok fazla sattı bunuda en kötü 4.3 güncellemesi verirler oda 2 yıl götürür en azından :)

Sıkıntı olan kısmı gm ürettiği bir telefon olmaması. Ürün üzerine sadece etiket koydular. Casperin yaptığı gibi üretim başka marka başka.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

Sıkıntı olan kısmı gm ürettiği bir telefon olmaması. Ürün üzerine sadece etiket koydular. Casperin yaptığı gibi üretim başka marka başka.
ama tamamiyle blu üretimi değil gm el atmış değiştirmiş telefonu direkt alıp isim basmamış ben 1 haftadır detaylı tüm videolarını izledim yorumlar vs. cihazın arka kapağı açtığınızda orada bir yerde gm baskısı vs var yani gm cihaza müdahale etmiş. ekran kalınlığı blu life play ile aynı değil bu daha ince

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

ama tamamiyle blu üretimi değil gm el atmış değiştirmiş telefonu direkt alıp isim basmamış ben 1 haftadır detaylı tüm videolarını izledim yorumlar vs. cihazın arka kapağı açtığınızda orada bir yerde gm baskısı vs var yani gm cihaza müdahale etmiş. ekran kalınlığı blu life play ile aynı değil bu daha ince

O zaman destek gelir. Dediğiniz gibi ise. Alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun demek düşer bize.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
blu çin değil amerikan firması

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt