BLU Products, Life View Tab adında ki yeni tablet modelini duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
BLU Products, Life View Tab adında ki yeni tablet modelini duyurdu
BLU Life View Tab, resmi olarak duyuruldu.

BLU Products, Miami tabanlı akıllı telefon ve tablet üreticisi yeni modellerini duyurdu. Hem akıllı telefon hem de tablet alanında duyurularını gerçekleştiren firmanın Life One X, Life One M, Life Play X ve Life Play S adında ki yeni Life Serisi akıllı telefonlarını sizlere sunmuştuk. Firmadan bir de Life View Tab adında ki tablet duyurusu geldi.



BLU Life View Tab, yeni tablet 8″ büyüklüğünde ve 1024×768 piksel çözünürlüğünde çizilmeye dayanıklı dokunmatik ekran ile geliyor. Google’ın Android 4.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışan yeni tablette yonga seti olarak da 1.2Ghz saat hızında dört çekirdekli Cortex-A7 tabanlı işlemci içeren MediaTek MT8389M tercih edilmiş.

Yeni tabletin sistem belleği 1GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesinin de 16GB olduğunu belirtelim. MicroSD kart desteği ile bu kapasite arttırılabiliyor.

BLU Life View Tab’ın arka ve ön yüzünde ayrı ayrı 5MP kamera yer alıyor. 4.500mAh batarya içeren tablet mavi ve beyaz olmak üzere iki farklı renkte geliyor. Fiyatı da 199$ olarak belirlenmiş.

BLU Products, Life View Tab adında ki yeni tablet modelini duyurdu
 


skylinegti

skylinegti

Üye
hemen general mobile firmasına haber verelimde bu tabletide discovery tablet olarak piyasaya sürsünler :)
 
LimePie

LimePie

Üye
ya bunlarda para yok heralde hep aynı işlemciyi kullanıyorlar insan bari tablette işlemciyi yükseltir
 
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5


Üst Alt