generak mobil q4 sakın denemeyin paranıza yazık!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frag1

Üye
    Konu Sahibi
generak mobil q4 sakın denemeyin paranıza yazık!!!
cihazım birçok kez teknik servisinize gitti sonunda yenisini verdiler ama bu cihazda aynı hem arıza aynı hemde kamerasında leke var kamerası bozuk geldi şuan telefonum hiç açılmıyor ben buna 280 tl para verdim bu para haram olsun bu telefon beş para etmez bu telefonu hiç kullanamadım arkadaşlar nokia samsung gibi ünlü markalardan vaz geçmeyin ben bunu anladım

ersinbakar

ersinbakar

Üye
General mobil saglam telefon cikartir bildigime gore ama demekki yanlis biliyoruz galiba

MrExpert

MrExpert

Üye
Benım arkadaşımda var elınden düşürmüyor q4 du hıç bir sorunu yok bence senın şansın kotu...

abandonware

abandonware

Üye
yapcek bişi yok :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefon teknolojik bir alet olduğu için şans işidir.Bir bakmışsın 4 yıl dayanan telefon diğerinde 2-3 günde bozulmuş.Hepsini tek soruna bağlamamak lazım.

frag1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş ben bu telefon kadar adi telefon ve servisi görmedim 6. servise verişim telpaya bikere verdiğimde hoporlorunude bozdu gönderdi 4 arızasında yenisini verdiler ondada sorun var kapanıp açılıyor + kamerada sorunvar şu an serviste hala bu telefona iyi diyenler bi daha düşünsün doğru dürüst wifi çekmez kapanıp açılı karşı tarafa ses net gitmez internetten video izlenmez.. hep sorun

atakan25

atakan25

Üye
maceraya atılıyonuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt