Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genel Bilgi Yarışması // Yarışma Konusu
Sponsorlu Bağlantılar
Bilişim Profesörü
Üye
@TheLastWarrior Sen de ister misin
TheLastWarrior
Üye
bence yarışma bittikten sonra uzatmayı düşünmek gerekiyor böyle şimdi uzatırsak birinci olacak kişinin hakkını yemiş sayılaırız bi bakarsın biri gelir uzatma sorularıyla yarışmayı kazanır
bence yarışma bittikten sonra uzatmayı düşünmek gerekiyor böyle şimdi uzatırsak birinci olacak kişinin hakkını yemiş sayılaırız bi bakarsın biri gelir uzatma sorularıyla yarışmayı kazanır
Doğru
O zaman @Kayahan14 sen ve diğer kişiler uygun görürse şöyle bir şey yapabiliriz. Yarışma bitsin, kazanana ödülü verilsin sonra biz eğlencesine bir kaç gün daha devam edelim. Sen ve tabiki MaxiCep yönetimi uygun görürse böyle bir şey olabilir
kayahan sonuç tablosunu yazmamış bari ben yazayım Ben=22
Enes=8
mürteza16=6
Kemal=2
Çağrı=2
Bilişim Profesörü
Üye
Ve böylece Batuhan 1. Liği kesinlikle aldı, tebrikler Bu arada 21:30 daki soru tam benlikmiş la Ama Osmanlı Tokadı vardı, ben ona baktım bugün bitti Ama 21:30 da gelseydim kesin ben alırdım bu soruyu
Kayahan14
Üye
Konu Sahibi
Google'ın özel günler de google yazısının resmini değiştirir. Buna ne denir?Bonus soruda kimse yok