Gençler acil bakin buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloren_delon

Üye
banlanmayız inşallah :( :sirit:

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye

:D tamam sakin ol :D barıştık biz :)

Bi insaniyetsiz var kendini kurt sanıyor vallaha hiç içim yanmadı bi tarafımda değil o artık :D

lan sorunun ne senin uğraşma benimle özrünü kabul etmiyorum da, ne sen benim hakkımda konuş nede ben senin hakkında konuşayım ?

somurtukk

somurtukk

Üye

:D tamam sakin ol :D barıştık biz :)

Bi insaniyetsiz var kendini kurt sanıyor vallaha hiç içim yanmadı bi tarafımda değil o artık :D

- - - Eklendi - - -

O az gelir :) 2 çay kime yeter :D

:çay: :çay: :çay:

bonkör ol biraz :D

senın ısmarlıcanı bildiğimden yaptım yine beleşe geldi :D:zuhaha:

aloren_delon

Üye
neyse elimi öpünde barışak :sirit:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
lan sorunun ne senin uğraşma benimle özrünü kabul etmiyorum da, ne sen benim hakkımda konuş nede ben senin hakkında konuşayım ?

:( çok üzüldüm ağlamak istiyorum :( :( :(

Kendini ne sandın ki? Seviyemde değilsin.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Hacı kafayımı yediniz ne yaptınız ya. Madem özür dilemek istemiyosan cevap verme olsun bitsin. Konunun amacına bi bakarmısın ? Ben hepimiz kardeşiz saçmalamayın diyorum sen ya bana inat yapıyosun yada harbiden yaşın 10-12 ararsı yada hala ergenliğe girememiş bi ilkokullusun yada psikolojin bozuk. Varmı böyle bişey ya. Yyeter da kaç konu oldu ...!

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

aloren_delon

Üye
daha garpuz kesecez :D

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

Hacı kafayımı yediniz ne yaptınız ya. Madem özür dilemek istemiyosan cevap verme olsun bitsin. Konunun amacına bi bakarmısın ? Ben hepimiz kardeşiz saçmalamayın diyorum sen ya bana inat yapıyosun yada harbiden yaşın 10-12 ararsı yada hala ergenliğe girememiş bi ilkokullusun yada psikolojin bozuk. Varmı böyle bişey ya. Yyeter da kaç konu oldu ...!

La bırak bi dervişin fikri neyse zikri de odur :oke:

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye

harbiden insanı sinir ediyorsunuz diyecek bir şey yok.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt