tamam sakin ol
barıştık biz
Bi insaniyetsiz var kendini kurt sanıyor vallaha hiç içim yanmadı bi tarafımda değil o artık![]()
Anlamadım ?
Anlamadım ?

tamam sakin ol
barıştık biz
Bi insaniyetsiz var kendini kurt sanıyor vallaha hiç içim yanmadı bi tarafımda değil o artık
- - - Eklendi - - -
O az gelir2 çay kime yeter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bonkör ol biraz![]()

lan sorunun ne senin uğraşma benimle özrünü kabul etmiyorum da, ne sen benim hakkımda konuş nede ben senin hakkında konuşayım ?
çok üzüldüm ağlamak istiyorum

sonuna smiley eklemeyince ciddimi şakamı olduğunu anlamıyorum. tıpkı şimdi tebessüm ettiğim halde smiley koymadığım için ciddi gözüktüğüm gibi ....
Takılıyor![]()
neyse elimi öpünde barışak![]()
irlt:
senın ısmarlıcanı bildiğimden yaptım yine beleşe geldi![]()
vallaha : çay : yazmak o kadar zor değil
al sana biraz daha 

Hacı kafayımı yediniz ne yaptınız ya. Madem özür dilemek istemiyosan cevap verme olsun bitsin. Konunun amacına bi bakarmısın ? Ben hepimiz kardeşiz saçmalamayın diyorum sen ya bana inat yapıyosun yada harbiden yaşın 10-12 ararsı yada hala ergenliğe girememiş bi ilkokullusun yada psikolojin bozuk. Varmı böyle bişey ya. Yyeter da kaç konu oldu ...!lan sorunun ne senin uğraşma benimle özrünü kabul etmiyorum da, ne sen benim hakkımda konuş nede ben senin hakkında konuşayım ?
sonuna smiley eklemeyince ciddimi şakamı olduğunu anlamıyorum. tıpkı şimdi tebessüm ettiğim halde smiley koymadığım için ciddi gözüktüğüm gibi ....

![]()
![]()
Kendini ne sandın ki? Seviyemde değilsin.
Hacı kafayımı yediniz ne yaptınız ya. Madem özür dilemek istemiyosan cevap verme olsun bitsin. Konunun amacına bi bakarmısın ? Ben hepimiz kardeşiz saçmalamayın diyorum sen ya bana inat yapıyosun yada harbiden yaşın 10-12 ararsı yada hala ergenliğe girememiş bi ilkokullusun yada psikolojin bozuk. Varmı böyle bişey ya. Yyeter da kaç konu oldu ...!

![]()
![]()
Kendini ne sandın ki? Seviyemde değilsin.
rencide oldum galiba
![]()
irlt:
- - - Eklendi - - -
![]()
vallaha : çay : yazmak o kadar zor değil
al sana biraz daha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sen sus bende susayım gerisini salla gitsin hacı . Sende takılma bak eğer cevap yazarsan haklıyken haksız konuma düşecen
La bırak bi dervişin fikri neyse zikri de odur![]()

Hacı kafayımı yediniz ne yaptınız ya. Madem özür dilemek istemiyosan cevap verme olsun bitsin. Konunun amacına bi bakarmısın ? Ben hepimiz kardeşiz saçmalamayın diyorum sen ya bana inat yapıyosun yada harbiden yaşın 10-12 ararsı yada hala ergenliğe girememiş bi ilkokullusun yada psikolojin bozuk. Varmı böyle bişey ya. Yyeter da kaç konu oldu ...!
daha garpuz kesecez![]()

sen sus bende susayım gerisini salla gitsin hacı . Sende takılma bak eğer cevap yazarsan haklıyken haksız konuma düşecen![]()
ilgi çekcek 
rencide oldum galiba![]()