Genç tarifede değişiklik, 10 TL yerine 2 SAAT gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
8-10 aya yakındır turkcell kullanıyorum daha da başka bi operatöre geçmeyi düşünmüyorum açıkçası. sadece 10 lirayı dakikaya çevirmiş olarak düşünmeyin. turkcell in çok fazla avantajı var. 30 lira yükledim 150 dakika her yöne hediye verdi + 300 sms her yöne mesaj verdi + 10 lira hediye verdi(ağustos ayındaki yüklemem için konuşuyorum) e daha ne olsun kardeşim abartmayın sizde. hadi bunları da görmezden gelin. sinema bileti kampanyası her şeye değer bence :D hadi bunu da görmezden gelin en azından vodafone daki gibi 3 lafından ikisini anlamamazlık olmuyor turkcellde. saygılar...

Gsyorgunum

Gsyorgunum

Üye
Gerçekten kötü olmuş zaten doğru dürüst kampanya yapmıyorlar sırf kaliteli ve her yerde çektiği için turkcell kullanıyorum 3 senedir genç tarifeliyim eski haline geri dönmüş bilgi için sağol

hhhgggffff

Üye
arkadaşalr zaten genç tarife avantajlı bir tarife ve turkcell kapmpanya ve tarife değişiklik hakkını kendinde saklı tutar adamlar size 120 dk veriyor 30 tl yükleyince siz hala çamur atıyosunuz

gemlikua96

gemlikua96

Üye
gencTarifeli! 1 Eylul itibariyle 30 TL yuklemeye 10 TL yerine HEDIYE HER YONE TAM 2 SAAT geliyor!Ustelik 15 dksi 50 Kr konusmalarinda ilk dakikan sadece 40 Kr!

Arkadaşlar bu da turkcellin yeni bir kazığı daha, Ben istediğim gibi kullandığım 10 tl yi şimdi zorunlu bir şekilde hattıma 2 saat olarak yüklenmesi turkcellin acizliğini gösterir

hiç bir şekilde alakası yok hem 2 saat dahya hesaplı geliyor ve önceden de böyleydi sonradan 10 tl gelmeye başladıı ben çok sevdim direk 2 lira geliyor ne güzel :))

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yeter artık bu turkcell i bırakacam walla
vodafone fln sadece 5 tl diyor
turkcell hala 30 diyor üstünede zorunlu 2 saat
iyice saçmaladılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
En iyisi şu an vodafone bence 5lira yükle heryöne indirimli konuş.. paran çoksa turkcell e devam deyin..

ByDuygusuz

ByDuygusuz

Üye
off::off:Yaa..Bu kadar olur ...off::off:
avea da 20 tl bile yüklesen 120 dk veriyor..Turkcell de 30 yüklüyorsun yine 120 dk veriyor...
Avea da 9 tl veriyorsun HerYöne 1000 sms, Avea İçi 1000 sms veriyor...Turkcell de 10 tl ye ancak 5000 heryöne alıyorsun veya 7.90 tl ye turkcell içi 1000 sms veriyor gelde hattını değiştirme...

Ayıp Be!!!:nono::nono:

Http

Http

Üye
arkadaşlar genç türkcellde faturalıya geçin bence. ayda 29 tlye 300dk heryöne ve 3000 sms heryöne eğer her ay 30 tl kontur yüklüyorum diosan bu uygulama daha mantıklı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Uyanıklık yapılmış, sonuçta hepten alınmadı, buna da şükür.

maxirabit

maxirabit

Üye
5 dakikası 1 kontür zamanı güzeldi tl geldi,kazık geldi:D

ziyafirat

Üye
bitti heralde bu kampanya

Üst Alt