şimdi bak arkadaşım iyi dinle benim 4 adet vodafone hattımı turkcellin bu kampanyasını görünce taşıdığımı şimdi bu kampanyanın değiştiğini görünce ise isyanımı nasıl açıklayacaksın o zaman sabit bir kampanya yapsın milletle dalga geçmesinler turkcell 3 milyon abone kaybetmiş onun için mi kaliteli
--------------- Ekleme ---------------
şimdi bak arkadaşım iyi dinle benim 4 adet vodafone hattımı turkcellin bu kampanyasını görünce taşıdığımı şimdi bu kampanyanın değiştiğini görünce ise isyanımı nasıl açıklayacagini o zaman sabit bir kampanya yapsın milletle dalga geçmesinler turkcell 3 milyon abone kaybetmiş onun için mi kaliteli avrupada illaki böyle bir şey yoktur çünkü kimsenin ekonmik sorunu yoktur
İşte yine aynı zihniyetin güzel bir örneği.
Arkadaşım Turkcell sana numaralarını Vodafone'dan taşı, sana bu kampanyayı ömür boyu vereceğim diye bir söz mü verdi?
Sen o an işine gelen neyse onu seçip, numaranı taşımışsın. Şimdi de Turkcell işine gelen neyse onu yapıyor. Üstüne üstlük bu kampanyayı tamamen sonlandırmış gibi sinirleniyorsunuz. 10 TL hediye'den 2 saat her yöne konuşmaya çevirmiş olaya bak!
Sanki Turkcell sizin hakkınız olan birşeyi elinizden almış gibi söyleniyorsunuz. Sana vermek zorunda olmadığı birşeyi kendi çıkarları için değiştirdiği için isyan ediyorsunuz.
Turkcell 3 milyon abone kaybetmiş diyorsun. Bunun kalitesiyle uzaktan yakından hiç bir alakası yok. Ülkemizde ucuz olan neyse kalitesiz olup olmamasına bakılmaksızın tercih edilir. Bunu Türkiye'de yaşayan herkes çok iyi bilir. Turkcell verdiği kalitenin karşılığını müşterisinden isteyince tü kaka oluveriyor bir anda.
Ben Turkcell'in bu tutumundan aşırı derecede memnunum. Turkcell hiç bir kampanya da yapmasa her zaman tercihimdir. Çünkü pahalı da olsa, kampanya da değiştirse kalitesini her zaman konuşturuyor.