Saat Geliştiriciler için watchOS 3.2 Beta 2 Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

trafikci258

trafikci258

Üye
    Konu Sahibi
Geliştiriciler için watchOS 3.2 Beta 2 Yayınlandı

Apple, geliştirciler için iOS 10.3 beta 2 ve tvOS 10.2 beta 2‘yi yayınlamasından hemen sonra, watchOS 3.2 beta 2’yi de yayınladı. watchOS 3.2 beta 2, watchOS 3.2 beta 1’in yayınlanmasından bir hafta sonra yayınlanmış oldu.

Apple, watchOS 3.2 ile, iOS 10.3’le birlikte iPhone’a gelmesi beklenen Tiyatro Modu‘nu Apple Watch’lara getirmeye hazırlanıyor. Ve her zamanki gibi, kaputun altında birçok hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yer alıyor. Ayrıca watchOS 3.2 ile birlikte, kullanıcıların Siri’yi kullanarak, fotoğraflar arasında arama yapma, egzersiz günlüklerini inceleme, ödeme yapma gibi çeşitli komutları kullanabilmeleri için SiriKit desteği de geliyor.

Güncellemeyi, geliştirici profili tanımlanmış ve iOS 10 yüklü iPhone’unuzun Apple Watch uygulaması üzerinden Genel > Yazılım Güncelleme menüsü aracılığı ile indirebilirsiniz.

Güncellemeyi indirdikten sonra yükleyebilmek için, Apple Watch‘unuzun şarj cihazına bağlı ve en az %50 şarj seviyesinde olması gerektiğini unutmayın. Ve elbetteki, Apple Watch’unuzun iPhone’unuza bağlı ve kapsama alanında kalması gerektiğini belirtelim.

Tiyatro Modu Nedir, Ne İşe Yarar?
watchOS 3.2 ile hayatımıza girecek olan en önemli özellik, kullanıcıların Apple Watch ekranını hızla kapatmasına ve ekranın kol hareketi ile aydınlanmasını önleyerek uyandırma özelliğini devre dışı bırakmasına olanak tanıyan Tiyatro Modu‘dur.

Tiyatro Modu etkinleştirildiğinde, kullanıcılar her gelen bildirim için haptik geribildirim almaya devam edecekler ve ekrana dokunarak veya Digital Crown’u kullanarak bildirim bilgilerini görebilecekler.
 


Üst Alt