Haber Geliştiriciler artık mağaza yorumlarına cevap verebilecek!

androiddeki gibi bir puan verince yorumun üste kalması olmasın başka bir şey istemiyorum

byibo

Üye
çok iyi olmuş haber için teşekkürler

kesasd

Üye
Çok iyi oldu. Play Store gibi video ekleme de olsaydı tadından yenmezdi. Uygulama tanıtımı ve kullanım klavuzu niteliği taşırdı.

Tepkiler: byibo, Rainesto ve bulutsuzgece
Küfürlü ya da saçma kısımları silme de olursa iyi olur. Adam "bizi kandırıyorlar bunlarla... alooooo!" gibi yazılar yazmış. Komedi resmen.

saynesim

Üye
arkadaşlar Windows Phone mağaza şu an çok kötü durumda yorumlarda berbat küfürler var bunu Microsoft görmüyor mu çoluk çocuk aileler bayanlar hepsi iğrenç yorumları görüyor ve okuyor

Tepkiler: Rainesto

Rainesto

Üye

geçen bizim magazadada gördüm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

m542tf

Üye
mavi kuş derken

4MaGuS

Üye
wp magazada kısmında sorunu microsofa bildir diye bir seçenek gelmiş şöyle bir şey

tıkalyıncada şöyle bir sayfa açılıyor

daha önceden varmıydı bu kısım, birde en alt kısımda istediğiniz zaman indirin yükleyin seçeneği var .xap olarak indire biliyoruz

Bunu dikkate alırlarsa çok iyi olur

Konu Sahibi
wp magazada kısmında sorunu microsofa bildir diye bir seçenek gelmiş
daha önceden varmıydı bu kısım, birde en alt kısımda istediğiniz zaman indirin yükleyin seçeneği var .xap olarak indire biliyoruz

Onlar zaten vardı sanırım

Mağazada "Ama" yorumunu bir kere bile göremedim arkadaşlar ahahah

Tepkiler: skynet

teAtalay

Üye

Firsttie grubu olarak kutlama yapıyoruz . Acaba kullanıcıya bildirim gidecek mi cevaplanınca.

Tepkiler: bulutsuzgece

skynet

Üye
Mağazada AMA neden gözükmüyor ?

Tepkiler: Yağız Ryan
Kavga Çıkar la
Vardı Hatırlıyorum
Firsttie grubu olarak kutlama yapıyoruz . Acaba kullanıcıya bildirim gidecek mi cevaplanınca.

Abi Sizden Şöyle Prof Oyunlar Bekliyoruz

Tepkiler: skynet