gelistirici secenekler kayboldu

Sponsorlu Bağlantılar

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
gelistirici secenekler kayboldu
Arkadaslar ayarlarda degilmi bu gelistirici secenekler bi bulamadim yoksa kitkatla gittimi yahu

• Beğen
Tepkiler: kfahaa

NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kfahaa ve carbon_o7
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Eyv arkadas oldu vallahi. Flash player.yukleyecektim izinini bulamadim digerinde vardi bide baska uyg. Izin ver diye o nasil olacak peki bilgin varmi

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: carbon_o7 ve kfahaa
kfahaa

kfahaa

Üye
Eyv arkadas oldu vallahi. Flash player.yukleyecektim izinini bulamadim digerinde vardi bide baska uyg. Izin ver diye o nasil olacak peki bilgin varmi
ayarlara gir güvenlik ayarlarına tıkla orda altlarda var tıkla açılsın

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve carbon_o7
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Ya.disardan uyg. Yukledim ama apkyi acmadi kitkattan once o izin ayarlini ayarliyoduk bunda secenek yokAllah allah izknde verdim ama flash playeri oncexen yukledim olmustu simdi yuklenemedi diyor izinde verdim. Neyse arkadaslar sagolun yardmlariniz icin :)

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Ya.disardan uyg. Yukledim ama apkyi acmadi kitkattan once o izin ayarlini ayarliyoduk bunda secenek yokAllah allah izknde verdim ama flash playeri oncexen yukledim olmustu simdi yuklenemedi diyor izinde verdim. Neyse arkadaslar sagolun yardmlariniz icin :)
flash player yüklenemiyor diye biliyorum artık , apk'yı açmamasının sebebi apk'nın sorunlu olmasındandır :)

• Beğen
insidee_

insidee_

Üye
Bn yukledim oluyor.

Üst Alt