Gelin sarjı biten telefonumuzu hemen şarj edelim...Süper bir yöntem...

Sponsorlu Bağlantılar

crazypaker

crazypaker

Üye
samsung'da işe yaramıyo ama :/

olurmu yaa batarya markamı ayart ediyor bence işe yarar bidaha deneyin ben daha iyi bir yol biliyorum hemde böle bi kare filanda doldurmuyo %100 çözüm bataryanız bittiğinde hemen yedek bataryayı takın farkı görün:d::d::d::aha::aha::aha:

memati919

Üye
arkadaşlar hiçbir zararı ve köttü bir yanı bulunmamaktadır tekrar belirtmek istiyorum ki çok acil durumlarda imdada yetişiyor ve benimde bir kaç kez başıma gelen olaylarda çok işime yaradı.1 çizgi de olsa yarattığı o şarj muhteşem yardım ediyor.:yuru

tabi bir kerede bir zarar yokmuş gibi gözüküyor sonra 1 senelik batarya 1 ayda bitiyor çünkü içindeki parçalar kendi ıısıyla erimiyor veya elektiro akımlarla kaynaşmıyor basit bi ısıyla kaynaşıyor hee o anda zaararı olurmu bilinmez bataryanın kalitesine baglı belki o anda olmaz 1 ay sonra olanlar olur belki o anda telefon kulagında konuşma esnasında patlar yada telefonun diyotlarını yakar :oke:

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
Arkadaşlar şöyle iyi yanı var hadi başınıza bi iş geldi bakdınız telefonun şarjı bitmiş hass...tr dediniz.Sonra elinizi cebinize bi attınız aleminyum folyo ve sigara bide çakmak lan ben bunu doldururum dediniz doldurdunuz bnce ii bişe :D

Legend King

Legend King

Üye
Teşekkürler :oke:

tayfoon

tayfoon

Üye
zor zamanda lazım olur:oke:

waRn_aLion

waRn_aLion

Üye
gayet gusel denedim oluyo :D

ka'in

ka'in

Üye
çakmakla ısıtmak biraz riskli olabilir ama çok mecbur olunursa yapılabilir en iyisi elimizle bataryayı canlandırmak ovalayarak.

sempatik_83

Üye
arkadaşım yarın deneyecem olsada olmasada teşekürler

azsx23

azsx23

Üye
zorda kalınca deneriz kardeş sağol paylaşım için

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla ben yapmam bum olur:ehe

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
enteresan bir bilgi paylaşımın için saol..

Terzi38

Terzi38

Üye
Her telefona olur mu bu

saykozi

Üye
içindeki enerji akımı nedirki patlicak arkadaslar alt tarafı bataryadan bahsedıyoruz tnt degılkı bu hey allahım sen akıl irfan eyle bu ınsanlara :) ben en az 5-6 tane bataryayı yanan sobya attım telefonla bırlıkte attıklarımda var ama hıc bır patlama sesı duyulmadı acaba komple bataryamı bıttı ne :P

tatula38

tatula38

Üye
emeğine sağlık arkadaşım

omerynd

omerynd

Üye
evet güzel bilgi teşekkürler. Deneriz bir ara. Genel kültür olsun şimdilik :)

buket2

buket2

Üye
bu ne ya? çakmaklara yapılır bu hani çakmak bitince avcunun içinde ovalarsın hızlı hızlı genleşir içindeki ve yanar ona benzemiş. hadi çakmak önemli değilde yüksek sıcaklık ya patlatır pili ya şişirir bence de tehlikeli

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Bencede Sacmalamayın Arkadaslar Çok Tehlıkelı Bı Yontem Olurda Isler Rast Gıtmezde Elınızde Patlarsa Batarya Aman Allah Korusun. :/ :bann::bann::bann::bann:

ibrahimcemen

Üye
denedim ama 30 dk açık kaldıktan sonra telefon gapandı:hmmm

okeane3110c

okeane3110c

Üye
uğraşmayın :D öle işlerle yaa al bataryayı 10 dkk yünlü kumaşavea kilime sürt :D

batarya 4diş gösterir :D :D :D