Gelin Hele

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Gelin Hele
Gelin hele sohbet edelum. :kro2:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, .caner., mehssi ve 1 kişi daha

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kız bol yakın arkadaş bol iyiymiş :Daha sonunu okumamıştım :ehe
hiç düşünmeden satışa getir arkana bile bakma :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
UpOneTR

UpOneTR

Üye
o.O
ikisinede girme daha zevkli olur

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve mürteza16
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Çok büyük bir sorunum var. Sınıfta bazı nedenlerden dolayı gruplaşmalar oldu. Yani sınıfımız kendi arasında ikiye ayrıldı. Bende hangisinden yana olacağımı seçemedim.

1'inci taraf: 5 erkek 15 kızdan oluşuyor. En yakın 5 arkadaşım orada.

2'inci taraf: 8 erkek 1 kızdan oluşuyor. Yakın arkadaşım yok. Çok zengin birisi var ama cimri. Sözünde durmayan yalancılar var.

Ben şimdi hiç düşünmeden 2. tarafa geçtim. Ama biraz pişmanım. Çıkmayada şansım yok gibi. Buradanda nasıl çıkabilirim?

Yardımlarınızı beklerim. :(
İlk gruba girmek daha mantıklıymış :hmmm
O gruptan birisi ile sorun çıkart,iyi geçinme ya da yaptıkları davranışlara aykırı davranışlar sergile zaten dışlanırsın :kro2:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
hsno7

hsno7

Üye
okula gitme bence

achambo

achambo

Üye
3. Tam senlik

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Tarafsızlık iyidir diyeceğim de çok standart olacak. Şimdi her iki tarafa da uygun davransan o da ters durum, en sonunda yine tek kalırsın. Şimdi 2 den 1 e geçmek de kolay olmaz gibi, en yakın arkadaşlarınla ilişkin iyi mi yani karşı tarafa geçtiğin halde hala seni istiyorlar mı :hmmm

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Tarafsızlık iyidir diyeceğim de çok standart olacak. Şimdi her iki tarafa da uygun davransan o da ters durum, en sonunda yine tek kalırsın. Şimdi 2 den 1 e geçmek de kolay olmaz gibi, en yakın arkadaşlarınla ilişkin iyi mi yani karşı tarafa geçtiğin halde hala seni istiyorlar mı :hmmm
İstiyorlar mı bilmem. :bilmm

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
İstiyorlar mı bilmem. :bilmm
:hmmm Valla bu durumda kendin gibi davran bence, içinden ne geçlyorsa onu yap. Ama şunu söyleyeyim 'bence' tarafsız kalma mutlaka bir taraf bul. Çünkü malesef toplumda bu tarz insanları kabullenemiyorlar. Haklı olanın tarafında olmk vardır ya hani bi o guruba haklı dersin bi şu guruba, işte o zaman sen kimi tutuyorsun sorusunu kesin alırsın? Ben yaşadım şahsen :D Sınıftakiler beni fena dışlamıştı o zman, bizim sınıfta da olmuştu böyle bi durum.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Hatta, bir keresinde bizim sınıftaki herkes kafayı yemişti, her yerde cin görüyorum diye. Bir de o gün bizim sınıftaki dolap aniden devrilince herkes zıvanadan çıktı. Biz de akıllı kalan 2-3 kişi olarak mileti yatıştırmaya çalıştık.Okul anılarımı anlatan konu falan açsam mı acaba :hmmmOkul anılarımı anlatan konu falan açsam mı acaba :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Kendi grubunu kur bence