2 mi diyorsun?kız bol yakın arkadaş bol iyiymişaha sonunu okumamıştım
hiç düşünmeden satışa getir arkana bile bakma![]()
İlk gruba girmek daha mantıklıymışÇok büyük bir sorunum var. Sınıfta bazı nedenlerden dolayı gruplaşmalar oldu. Yani sınıfımız kendi arasında ikiye ayrıldı. Bende hangisinden yana olacağımı seçemedim.
1'inci taraf: 5 erkek 15 kızdan oluşuyor. En yakın 5 arkadaşım orada.
2'inci taraf: 8 erkek 1 kızdan oluşuyor. Yakın arkadaşım yok. Çok zengin birisi var ama cimri. Sözünde durmayan yalancılar var.
Ben şimdi hiç düşünmeden 2. tarafa geçtim. Ama biraz pişmanım. Çıkmayada şansım yok gibi. Buradanda nasıl çıkabilirim?
Yardımlarınızı beklerim.![]()

Olabilir.o.O
ikisinede girme daha zevkli olur

Dışlanmak kötü bir durum olur. Ama denerim.İlk gruba girmek daha mantıklıymış
O gruptan birisi ile sorun çıkart,iyi geçinme ya da yaptıkları davranışlara aykırı davranışlar sergile zaten dışlanırsın![]()

2 mi diyorsun?
hayır 1 diyorum zaten 2de değilmisin

hayır 1 diyorum zaten 2de değilmisin

Sınav var.okula gitme bence

3. Tam senlik
3. ne?İstiyorlar mı bilmem.Tarafsızlık iyidir diyeceğim de çok standart olacak. Şimdi her iki tarafa da uygun davransan o da ters durum, en sonunda yine tek kalırsın. Şimdi 2 den 1 e geçmek de kolay olmaz gibi, en yakın arkadaşlarınla ilişkin iyi mi yani karşı tarafa geçtiğin halde hala seni istiyorlar mı![]()

3. ne?

İstiyorlar mı bilmem.![]()
Valla bu durumda kendin gibi davran bence, içinden ne geçlyorsa onu yap. Ama şunu söyleyeyim 'bence' tarafsız kalma mutlaka bir taraf bul. Çünkü malesef toplumda bu tarz insanları kabullenemiyorlar. Haklı olanın tarafında olmk vardır ya hani bi o guruba haklı dersin bi şu guruba, işte o zaman sen kimi tutuyorsun sorusunu kesin alırsın? Ben yaşadım şahsen
Sınıftakiler beni fena dışlamıştı o zman, bizim sınıfta da olmuştu böyle bi durum.Kötü.2. Gruptan çıkıp 1. YE katılınca 3. Oluyosun
nasıl gidiyo hayat?![]()

Okul anılarımı anlatan konu falan açsam mı acaba