Gelin Galaxy Nexus'u Jelly Bean İle Tanıyalım

Şunu açıkça söyliyim uğraşmak isteyen Android değil iOS alsın. Gerçekten JB yapınca birçok kapıyo çıkıyor ve sıkmıyor

Ekranı çok küçük geliyor yahu bana.
Nova felan oynarken ben ekranı zor görüyorum.
Ciddiyim ekranın sağ solunda parmaklar var zaten bi ortası kalıyor
Komik olabilir ama bence büyük sorun bu

- - - Eklendi - - -

Kuzum fiyat tuzlu da ondan yani iphone 4 ile zaten 4s arasında çok fark var bana göre s2 iphone 4 ten daha iyi ama 4s de alamam

Sen bilirsin kuzu

Tepkiler: MasteLaa

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Kişiden kişiye değişir Misal benim ellerim ince ve ekranı rahat görüyorum iPhone'da oyun oynarken . S2 ' de oyun oynarken ellerim ağrıyor ekran büyük olduğu için

MasteLaa

Üye
Ekran konusunda sonuna kadar haklısın kuzum Apple ın en büyük hatası ekranı büyütmemek oldu..

Kişiden kişiye değişir Misal benim ellerim ince ve ekranı rahat görüyorum iPhone'da oyun oynarken . S2 ' de oyun oynarken ellerim ağrıyor ekran büyük olduğu için

İşte parmaktan parmağa değişir veya zevkten zevke.param olsa s3 almam note alırım

- - - Eklendi - - -

Evet evet doğru diyorsun hiç olmadı 3.7 felan yap yine daha fazla satar yani ama 4.0 inç ideal bence

Ha 3.5 ha 3.7 o kadar değil yahu büyütsün biraz ekranı apple

MasteLaa

Üye

İşte parmaktan parmağa değişir veya zevkten zevke.param olsa s3 almam note alırım

- - - Eklendi - - -

Ha 3.5 ha 3.7 o kadar değil yahu büyütsün biraz ekranı apple
Ben de bayılıyorum büyük ekranlara ama Note da aşırı büyük bir elimle kola içip bir elinle de telefon kullanamazsın Bu arada Süleyman'ın konusunu mahvettik

Ben de bayılıyorum büyük ekranlara ama Note da aşırı büyük bir elimle kola içip bir elinle de telefon kullanamazsın Bu arada Süleyman'ın konusunu mahvettik

Ben note alsam 1 metre yakınına yaklaştırmam kolayı
Çaktırma

Türe

Üye
    Konu Sahibi
O ekran büyüyecek iPhone 5 ile

Nexus güzel telefon biz değerini bilmiyoruz