Gelin bi tartışalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
browserim bozuk.tapatalktan giriyorum.pcye 3 haftadir gecmiyorum.forumda herkes luimayi ovuyor.nedir,neyini seviyolar die azcik tartisalim dedim.benim lugatimde tartisma kavga demek degildir.simdi bu mesaji okuyan uyelerden ricam beni sikayet etsinler.silinsin bu hesap.herhes icin en hayirlisi bu olur. hem bi daha mesaj kasarah meshur olmayada calismam...

Türe

Türe

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
browserim bozuk.tapatalktan giriyorum.pcye 3 haftadir gecmiyorum.forumda herkes luimayi ovuyor.nedir,neyini seviyolar die azcik tartisalim dedim.benim lugatimde tartisma kavga demek degildir.simdi bu mesaji okuyan uyelerden ricam beni sikayet etsinler.silinsin bu hesap.herhes icin en hayirlisi bu olur. hem bi daha mesaj kasarah meshur olmayada calismam...

arkadaşım her sistemin kendine göre artıları ve eksileri var bunu göz önüne alarak tartışmak en mantıklısı yoksa sürekli bir sistemi kötülemek karalamak kimseye birşey kazandırmaz o sıstemi kullananan kişiler var sonuçta forumda ve bu tarz konular tartışmak tan öte kavgayla sonuçlanıyor.buda tartışmayı bilmediğimizden kaynaklanıyor

• Beğen
Tepkiler: klongs
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kotuledigim bir ileti gosterirmisin? hatta islemcisinin hosuma gittiginide belirttim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonu kotuledigim bir ileti gosterirmisin? hatta islemcisinin hosuma gittiginide belirttim.

bunu alacağıma galaxy s alır içine rom atar paşa paşa kullanırım

uçan telefon sandım.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
yol kamerası kötu yok wp berbat gibi bir ileti goremedim.ucan telefon isin espirisi.bak dikkat et islemciyi sevdiğimide belirttim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Alt tarafı forumdaki bir üyeyle tartıştın diye buna gerek yok. Lumia'nın sevilmesinin nedenleri arasında kolay kullanım ve gelecek vaad eden bir sistem kullandığından seviliyor. Çünkü hem Microsoft gibi bir yazılım devi hem de şu dönemlerde sıkıntılı olsa da Nokia gibi bir telefon devi güçlerini birleştiriyor, olay bundan ibaret. Gerçekten çok klas telefonlar çıktı. Ha bana sorarsan çok mu madah kesinlikle değil. kamera/performans donanımı on numara eyvallah ama ben şuanki kullandığım Nokia Belle sistemden Lumia serisine geçsem widget kullanımından, 6'ya kadar çıkarabileceğim anaekranlardan, çok iyi bir arayüzden, usb on the go'dan, NFC'den olucam.Sadece 610 NFC modelinde adı üstünde NFC desteği var o kadar ne zaman tam anlamıyla "Nokia Belle"yi aratmayacak bir sistem olur WP ancak o zaman benim için alınası olur. Şuan için bence bu serinin zamana ihtiyacı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt