Geleneksel Maxicep C.s 1.6 Turnuvası Katılım

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bana aktif sosyal insan ayakları çekme şimdi,farzet ki oyun esnasında bir kızla 2 saatliğine yemeğe çıkacaksın

Revengeful

Emekli Yönetici
Bana aktif sosyal insan ayakları çekme şimdi,farzet ki oyun esnasında bir kızla 2 saatliğine yemeğe çıkacaksın
öyle bir durumda 10 saat bile çıkarım :D
gelde bunu babama anlat malesef giremem :) iyi eğlenceler :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yavrucum o zaman yemeğe gidiyorum diye çık git bit net kafeye otur,baban izin vermiyorsa..
Neyse pekala

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yalın internet telefon hattı çekilmesine gerek kalmadan çekilebilen internet,hadi Akif git başvur yarın da yetiş bize

gazel14

gazel14

Üye
Ödül ne :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

ne bu yalın internet yav :hmmm

Yalın internet isa abininde dediği gibi telefon hattına gerek kalmadan çekilen internet. Fakat yalın internette diyelim kullandığın paket 54 TL lik ise bu fiyata 10 TL daha ekleyecekler. Yine aynı telefon hattı ile çekilmiş internet gibi olacak.

Bence nasıl olsa 10 TL yi ödeyeceksin 2-3 TL daha fazlada normal internet çektir , böylelikle hem internet kullan hemde evden eve akşam 7 sabah 7 kampanyasından yararlan :d:
Ama karar yine sana kalmış :d: Bence benim dediğim mantıklı geliyor :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Şu an telefon hattıyla net çektiremem diyor;ama Akif,zaten 2 ay sonra sen bu deneme paketini iptal edeceğin için takılma o kadar ya hu

----------Eklendi @ 15:58:36 ---------- Yazıldı @ 15:56:34 ----------

Katılacak mısın sen Furkan

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
beni de yazar mısınız?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Oynasam Mı :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İyi oyunlar.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şu an telefon hattıyla net çektiremem diyor;ama Akif,zaten 2 ay sonra sen bu deneme paketini iptal edeceğin için takılma o kadar ya hu----------Eklendi @ 15:58:36 ---------- Yazıldı @ 15:56:34 ----------Katılacak mısın sen Furkan
maalesef. Evde değilim. Ve bilgisayar yok. :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Çıldıracam sayfa kafayı yedı yaaaa:@

'Patron

'Patron

Üye
Şu an telefon hattıyla net çektiremem diyor;ama Akif,zaten 2 ay sonra sen bu deneme paketini iptal edeceğin için takılma o kadar ya hu

----------Eklendi @ 15:58:36 ---------- Yazıldı @ 15:56:34 ----------

Katılacak mısın sen Furkan
Abi Evdekıler 17sınde bağlatacaklar :D ozaman belkı oynarım olursa. olmazsa 1 aya eskısehıre goıdıyorum orda net var. hertulu yanı :cool

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
iyi vuruşmalar :haha:

Üst Alt