Counter Strike 1.6 Turnuvasına Hazır Olun !

Sponsorlu Bağlantılar

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Geç geldim iyidi :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ben de pek sevk almadım zor şartlar altında oynuyordum:D Ama gelen her arkadasımın elıne ayagına sağlık

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Vayyy Bana Bak :ah :off: :cnfsd: :zzz:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tekrar isterim ya tekrar yapılcakmı bilgisi olan bir arkadaş haftaya falan diodu ama:allalla:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Isınma turu yapıldı , oyun yapıldı , herkes çıkınca zevkine 2 el daha yapıldı :D

CS BETA

CS BETA

Üye
assault daha zevkli oldu

EroL

EroL

Emekli Yönetici
server maç serveri olduğundan, ff açıktı sanırım daha önce maç yapmadınız arkadaşlar.
Ayrıca ben, isa, hkn's nickli hakan sürekli takıldığımız bir server var. Sizlerde orada oynayabilirsiniz yaş ortalaması yüksek keyifli bir server. Ben adminin burada ayrıca 178.211.51.3 bu adrese günün 24 saati beni bulabilirsiniz :D sizlerde gelin arkadaşlar yabancı yok aramızda.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Dust ta counter atmasaydı seri yapacaktımda assaultta 2 şer vurdum

----------Eklendi @ 21:22:24 ---------- Yazıldı @ 21:21:49 ----------

server maç serveri olduğundan, ff açıktı sanırım daha önce maç yapmadınız arkadaşlar.
Ayrıca ben, isa, hkn's nickli hakan sürekli takıldığımız bir server var. Sizlerde orada oynayabilirsiniz yaş ortalaması yüksek keyifli bir server. Ben adminin burada ayrıca 178.211.51.3 bu adrese günün 24 saati beni bulabilirsiniz :D sizlerde gelin arkadaşlar yabancı yok aramızda.

bende o server ekli gelirim şimdi :D

CS BETA

CS BETA

Üye
Gerçektende mygamearea daha kaliteli...

Şimdi formata :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya bende katılmıyorum.ben zaten oyunu bıraktım.beni silermisiniz.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Oyun gerçekleştirildi oldu bitti. Bir nevi kaynaşma yaşandı.Erol'un verdiği ip adresinde her daim oynuyoruz arkadaşlar gelin orada devam ederiz,daha zevkli oluyor

Hkn's

Üye
oynayan herkese teşekkür ediyorum , aslında işi garantiye almak için 2 server ayarlamıştık , cs52mygamearea.net ve dünkü oynadığımız server. mygameareda oynuyacaktık fakat arkadaş antreman yapmamız lazım dedi o yüzden ordan vazgeçtik , 4turka serverinde oynadık , server biraz kötüydü ama yinede herkesin eline sağlık , 3 4 aydır bende oynamıyordum bu turnuva sayesinde tekrar başladım :) hala adam vurabilme kapasitem varmış :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tekrar:off::ehe

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Evet tekrar oynayalım zevkine :D

Hkn's

Üye
bu arada oynadığımız server Türkiye'de şu an resmi sıralamada 3.olan takımın serveriydi.
sıralamaya bakmak isteyenler bu linke bakabilir.

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tekrar olucak mı bilginiz varmı?

3onur5

3onur5

Üye
kmler kazandı

' KalendeR '

' KalendeR '