Gelecekten Gelen adam John Titor-2036 yılından.

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence 3.dünya savaşı olursa Türkiye 2.dünya savaşındaki gibi tarafsız kalmalı bizim için en kârlı yol bu olur.

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşla bi teorimiz vardı, eğer gelecekte zaman makinası icad edildiyse zaten günümüze gelmişlerdir yani bizim böyle bi şey hakkında bilgimiz olması gerek.Bunu okuyunca bi acayip oldu.

• Beğen
Tepkiler: perperek

by-pegasus

Üye
yalniz israil gazzeye saldiriyo turkiye iyi bakmiyo abd gazzeyi tutuyo
rusya ile ukrayna ateskesi iptal edildi
hamas israilin askerlerine saldirdi bu ortam iyi degil biraz olacak gibi.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Arkadaşla bi teorimiz vardı, eğer gelecekte zaman makinası icad edildiyse zaten günümüze gelmişlerdir yani bizim böyle bi şey hakkında bilgimiz olması gerek.Bunu okuyunca bi acayip oldu.
Günümüz dediğin 2000'li yıllar, belki de zaman makinesi 90binli yillarda icat edilecek(:zong:)? 92485 yılında millet kalkıp ta 2014'ü mü ziyaret edecek :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Günümüz dediğin 2000'li yıllar, belki de zaman makinesi 90binli yillarda icat edilecek(:zong:)? 92485 yılında millet kalkıp ta 2014'ü mü ziyaret edecek :D
Olabilir. Belkide adamlar 2014 yerine 2015'e gelmiştir. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve -Empat-

by-pegasus

Üye

gecmiste bi sey unutmustur :ehe
oyle olsaa apppo butun hatalar yeniden duzenlenirdi pismanlik kalmazdi la :ehe

esokmen

esokmen

Üye
Simdi soyle dusunursek atiyorum adamlar arkadasin dedigi gibi 90 binli yillardan geldiler ve bizim hayatimizi birsekilde degistirdiler belki adamlar 1500 e gidip tarihin akisini kendi menfaatlerine gore degistirdiler. O zaman bu bizim yasadigimiz hayata ters mantiga ters yani. Bu adaminda gelecekten geldigini hic inandirici bulmuyorum.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal ve ___kaptan___
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Mumkun olabilir mi ? Olabilir.

perperek

perperek

Üye
inanakmı

Adilx05

Adilx05

Üye
Ben İnanıyodum Aslında Buna Her Dediğinin Tutmayışı Kelebek Etkisinden Dolayı Olabilir Ama Zamanda Geri Dönmek Bence Yapılacak Sonuçta Hızınız + Yönünde Arttıkça Zamanla Aranızda Açı Oluşuyor Ve Zaman Daha Hızlı Akıyor Siz Yavaşlıyosunuz ( Işık Hızında Zamanın Yarı Hızda Akması Gibi ) Buna Bakarak Hızı - Yönde Artırırsanız Ki Bu Mümkün Olucaktır İllaki Zamanda Geriye Düşebilirsiniz Diye Düşünüyorum

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
Sanki biraz sacma ibm pc si ni istemesi :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Zamanda yolculuk paradoksu denen bir şey var. Hala duymadınız mı?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Zaman makinasını yapan adam ibm 5100 yerini dolduracak bi alet yapamamış mı :dry:

DDorlion

DDorlion

Üye
Hazırlanın 3.Dünya Savaşına Gidiyoruz !:gun1::gun1::gun1::gun1::destere::destere::destere::destere::destere:

reflex

reflex

Üye
Boş bunlar ya eğer 2015 te savaş çıkarsa inanırım adam geçmişi değiştirir bizim hayatımız bile bi saniyede değişir gelecek yeniden değişir yani bi yaratan var ve zaman ve mekan kavramlarını belirleyen yine yaratan ayriyetten herşeyin bi sınırı var ışık hızına ulaştın deyelim zaman yarı yarıya indi ışık hızını iki katına aşman gerekmezmi zamanla aynı anda hareket için üç katında ancak zaman geri akar(Ya anlata anlata paradoksa düşürdüm kendimi :dry:)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

by-pegasus

Üye
Boş bunlar ya eğer 2015 te savaş çıkarsa inanırım adam geçmişi değiştirir bizim hayatımız bile bi saniyede değişir gelecek yeniden değişir yani bi yaratan var ve zaman ve mekan kavramlarını belirleyen yine yaratan ayriyetten herşeyin bi sınırı var ışık hızına ulaştın deyelim zaman yarı yarıya indi ışık hızını iki katına aşman gerekmezmi zamanla aynı anda hareket için üç katında ancak zaman geri akar(Ya anlata anlata paradoksa düşürdüm kendimi :dry:)

adam sırrı çözdü :ehe

ama beni dunyanin su icinde bulundurdugu durum suphelendiriyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Serhan
reflex

reflex

Üye
adam sırrı çözdü :ehe

ama beni dunyanin su icinde bulundurdugu durum suphelendiriyor :hmmm
Herşey bazı kişilerin istediği gibi gidiyo olay ve durum bu bu durum hiç bi zaman değişmez er yada geç durum tekrarlanır
Devamı: üç katı hız da zaman asla geri akmaz sen aynı zamanda daha hızlı hareket edersin yani zamanda yolculuk yok zamanda yolculuk teorisi hayal den başka bişi değil karadeliğe gir öteki taraftan çık falan ....

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
UYDURMA DEĞİL ORTA DOĞU KARIŞIYOR ŞİMDİ ....TIK

Üst Alt