her siteye bak bir süre sonra sildiller o haberleri diye biliyorumCern de karadelik yapıldığı hakkında bilgiye hiçbir yerde ulaşamadım. Bilen var mıydı?
her siteye bak bir süre sonra sildiller o haberleri diye biliyorumCern de karadelik yapıldığı hakkında bilgiye hiçbir yerde ulaşamadım. Bilen var mıydı?
Günümüz dediğin 2000'li yıllar, belki de zaman makinesi 90binli yillarda icat edilecek(Arkadaşla bi teorimiz vardı, eğer gelecekte zaman makinası icad edildiyse zaten günümüze gelmişlerdir yani bizim böyle bi şey hakkında bilgimiz olması gerek.Bunu okuyunca bi acayip oldu.
)? 92485 yılında millet kalkıp ta 2014'ü mü ziyaret edecek 
Olabilir. Belkide adamlar 2014 yerine 2015'e gelmiştir.Günümüz dediğin 2000'li yıllar, belki de zaman makinesi 90binli yillarda icat edilecek()? 92485 yılında millet kalkıp ta 2014'ü mü ziyaret edecek
![]()

Günümüz dediğin 2000'li yıllar, belki de zaman makinesi 90binli yillarda icat edilecek()? 92485 yılında millet kalkıp ta 2014'ü mü ziyaret edecek
![]()

GüzelZaman makinasını yapan adam ibm 5100 yerini dolduracak bi alet yapamamış mı![]()

)Boş bunlar ya eğer 2015 te savaş çıkarsa inanırım adam geçmişi değiştirir bizim hayatımız bile bi saniyede değişir gelecek yeniden değişir yani bi yaratan var ve zaman ve mekan kavramlarını belirleyen yine yaratan ayriyetten herşeyin bi sınırı var ışık hızına ulaştın deyelim zaman yarı yarıya indi ışık hızını iki katına aşman gerekmezmi zamanla aynı anda hareket için üç katında ancak zaman geri akar(Ya anlata anlata paradoksa düşürdüm kendimi)

Herşey bazı kişilerin istediği gibi gidiyo olay ve durum bu bu durum hiç bi zaman değişmez er yada geç durum tekrarlanıradam sırrı çözdü
ama beni dunyanin su icinde bulundurdugu durum suphelendiriyor![]()
Devamı: üç katı hız da zaman asla geri akmaz sen aynı zamanda daha hızlı hareket edersin yani zamanda yolculuk yok zamanda yolculuk teorisi hayal den başka bişi değil karadeliğe gir öteki taraftan çık falan ....Boş bunlar ya eğer 2015 te savaş çıkarsa inanırım adam geçmişi değiştirir bizim hayatımız bile bi saniyede değişir gelecek yeniden değişir yani bi yaratan var ve zaman ve mekan kavramlarını belirleyen yine yaratan ayriyetten herşeyin bi sınırı var ışık hızına ulaştın deyelim zaman yarı yarıya indi ışık hızını iki katına aşman gerekmezmi zamanla aynı anda hareket için üç katında ancak zaman geri akar(Ya anlata anlata paradoksa düşürdüm kendimi)